Jönnek az új Harry Potter-filmek!
2013. szeptember 13. 19:09
aztamindenségit*________________________________*
2013. szeptember 13. 19:11
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Úúúristeeen, de jóóóó
))))
2013. szeptember 13. 19:19
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Na erre kíváncsi leszek!
2013. szeptember 13. 19:32
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Már mindenről le akarják húzni a bőrt?? Ott van az új Star Wars, a napokban láttam hogy a Szállítóból sorozatot csináltak. Komolyan újat nem tudnak kitalálni?
Félreértés ne essék, imádom a Harry Pottert, de nekem ez az ötlet nem tetszik. A csúcson kell abbahagyni, mert nagyon csúnyán pofára lehet esni. Egy nagyon jó példát is tudok mondani habár nem film, hanem F1. Schumacher 7-szeres világbajnok, szó szerint egy legenda, de mikor visszatért nagyon pofára esett, mikor a visszatérése óta 1 dobogót sikerült szereznie, bennem ez maradt meg, és nem az hogy milyen nagyszerű. Ugyanez a helyzet itt is, hogy a Harry Potter egy olyan történet ami ikonikusá vált, csakúgy mint a Staw Wars, mindenki ismeri. És én félek, hogy ez nem jó ötlet, nem lesz olyan sikeres mint az eredeti széria az biztos, és az is lehet, hogy nagyon csúnyán elbuknak, az új Harry Potter-rel.
Félreértés ne essék, imádom a Harry Pottert, de nekem ez az ötlet nem tetszik. A csúcson kell abbahagyni, mert nagyon csúnyán pofára lehet esni. Egy nagyon jó példát is tudok mondani habár nem film, hanem F1. Schumacher 7-szeres világbajnok, szó szerint egy legenda, de mikor visszatért nagyon pofára esett, mikor a visszatérése óta 1 dobogót sikerült szereznie, bennem ez maradt meg, és nem az hogy milyen nagyszerű. Ugyanez a helyzet itt is, hogy a Harry Potter egy olyan történet ami ikonikusá vált, csakúgy mint a Staw Wars, mindenki ismeri. És én félek, hogy ez nem jó ötlet, nem lesz olyan sikeres mint az eredeti széria az biztos, és az is lehet, hogy nagyon csúnyán elbuknak, az új Harry Potter-rel.
2013. szeptember 13. 19:38
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
LuLu2 Igen, Goethe Salamander
2013. szeptember 13. 20:03
Ezzel minden lelomboznak. A HP filmenként volt élvezhető, izgalmas és sikeres. Könyvformában is a világ egyik legjobban fogyó könyve volt. Erre 2 évvel az utolsó rész után az jön a pofámba, hogy sorozatot készitenek belőle? o.O Ez kész röhej. Ez is egy lerágott csont lesz, és oda lesz az egész filmszéria varázsa, amit sok-sok embernek nyújtott. Kedves filmproducerek és forgatókönyvirók! Ideje lenne előállni valami új ötlettel, mert nekem felettébb unalmasak ezek a rimékek.
Miért van szükség arra, hogy egy filmből 100-at csináljanak? Mindig is az eredeti ötleten alapuló film a leghitelesebb és a legjobb. Az utánzatok is érnek el sikereket, de közel se ennyire.. Előérzeteim szerint nem fognak ezzel sokat kaszálni, mert sokan igy vélekednek az egészről mint én. Röhejesnek és hülyeségnek tartom az egészet. A HP lezárult. Nem kell tovább boncolgatni más helyszinnel és más időszakkal..
2013. szeptember 13. 20:13
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Reménykedek, hogy jó lesz xD A folytatás általában sokkal rosszabb mint az eredeti de majd meglátjuk ^^
2013. szeptember 13. 20:25
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Na jó, remélem minél többen elolvassátok ezt a kommentet:
Ez nem Harry Potter folytatás lesz, hanem egy önálló mozifilm készül, aminek több része lesz. Nem tévésorozat, amit mondjuk keddenként adnak húsz percbe sürítve, MOZIfilm sorozat. Mint a Harry Potter. Egy spin-off ami nagyjából annyit jelent, hogy lesz néhány szál, ami Harry Potter varázsvilágához köthető, például a Roxfort, de az eredeti karaktereknek köze sem lesz ehhez a filmhez MERT NEM RÓLUK SZÓL. Szóval hogyan lehetne már elcsépelt? Velük be lett fejezve a történt. A film címe: "Fantastic Beasts and Where To Find Them", semmi Harry Potter és az XY. Nem beszélve arról hogy Egy egyedülálló sztori, ami a Roxfort tankönyvön alapul, ami megjelent a tankönyvlistán még a Harry Potter és a Bölcsek Köve könyvben. Maga J.K. Rowling mondta hogy ez sem a folytatása, sem az előzménye nem lesz a Harry Potternek, mindössze néhány szál fog esetleg összefutni. Szóval mielőtt mindannyian leoljátok előre az egészet, nézzetek jobban utána. Ja, és Levin: Biztosíthatlak abban, hogyha tényleg megjelenik, nagyon is sikeres lesz. Azért mert te úgy gondolod, hogy ez "remake" lesz és "röhelyes", még nem gondolkodik mindenki így. Elárulom hogy egy bizonyos mikroblog hálózaton többszázezren lelkesen várják ezt a bizonyos filmet máris, és a hír csak tegnap szivárgott ki.
Ez nem Harry Potter folytatás lesz, hanem egy önálló mozifilm készül, aminek több része lesz. Nem tévésorozat, amit mondjuk keddenként adnak húsz percbe sürítve, MOZIfilm sorozat. Mint a Harry Potter. Egy spin-off ami nagyjából annyit jelent, hogy lesz néhány szál, ami Harry Potter varázsvilágához köthető, például a Roxfort, de az eredeti karaktereknek köze sem lesz ehhez a filmhez MERT NEM RÓLUK SZÓL. Szóval hogyan lehetne már elcsépelt? Velük be lett fejezve a történt. A film címe: "Fantastic Beasts and Where To Find Them", semmi Harry Potter és az XY. Nem beszélve arról hogy Egy egyedülálló sztori, ami a Roxfort tankönyvön alapul, ami megjelent a tankönyvlistán még a Harry Potter és a Bölcsek Köve könyvben. Maga J.K. Rowling mondta hogy ez sem a folytatása, sem az előzménye nem lesz a Harry Potternek, mindössze néhány szál fog esetleg összefutni. Szóval mielőtt mindannyian leoljátok előre az egészet, nézzetek jobban utána. Ja, és Levin: Biztosíthatlak abban, hogyha tényleg megjelenik, nagyon is sikeres lesz. Azért mert te úgy gondolod, hogy ez "remake" lesz és "röhelyes", még nem gondolkodik mindenki így. Elárulom hogy egy bizonyos mikroblog hálózaton többszázezren lelkesen várják ezt a bizonyos filmet máris, és a hír csak tegnap szivárgott ki.
2013. szeptember 13. 20:27
|
|
HappyAppleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 194876 offline
|
Én már örültem, hogy nem csinálnak belőle részt!!!Fúúj de utálom ezt a hülyeséget.Nincs olyan év amikor nem adják a valamelyik csatornán....Nagyon sz*r lesz sztem.
Ha meglátom akk kib*szom az ablakon a tévét vagy a gépet xD
Ha meglátom akk kib*szom az ablakon a tévét vagy a gépet xD
2013. szeptember 13. 20:33
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
HappyApple, gratulálok, a kommented szépen minősített.
heyitsmemi nagyon szépen megfogalmazta a lényeget, mást már mondani sem kell. Én várom, és biztos vagyok benne, hogy nagyon klassz lesz, Rowling zseniális!
heyitsmemi nagyon szépen megfogalmazta a lényeget, mást már mondani sem kell. Én várom, és biztos vagyok benne, hogy nagyon klassz lesz, Rowling zseniális!
2013. szeptember 13. 20:35
|
|
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline
|
Nagyon várom már biztos jó lessz
2013. szeptember 13. 20:42
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Kíváncsi vagyok, és bár biztosra veszem, hogy ez is kasszasiker lesz (már csak Rowling és a Harry Potter miatt is..), de nem hiszem, hogy olyan jól is sikerült majd. Ez már kicsit erőltetettnek tűnik ...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: