Dalpremier: Avicii ft Adam Lambert - Lay Me Down
2013. szeptember 13. 14:54
Talán tegnapelőtt hallottam meg az eredeti változatát a dalnak, azóta szinte csak ezt hallgatom.
A legjobb dance dal, amit valaha hallottam, de komolyan. Bár ez nem is meglepő, hiszen Avicii zenéje szuper, és Adam énekel benne. És amiben Ad közreműködik, az mindig jó.
Jól mondta a BBC rádióvezetője. A YouTube-on szerencsém volt belehallgatnom a True-ba, de minden dalból csak egy kis részletet lehetett hallani. Remek egy album lesz, az biztos. Rendkívül örülök Avicii sikereinek, megérdemli.
2013. szeptember 13. 14:58
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Nem rossz, de nem is a legjobb. Bár elviselhetőbb, mint a Wake Me Up, ami már az idegeimre megy. Remélem nem lesz olyan felkapott szám, hogy a csapból is ez follyon.
2013. szeptember 13. 16:40
Nem lett annyira rossz, de biztosan nem lesz kedvenc. Adam viszont mindig meg tud lepni a profizmusával. Nagyon jó hangja van.
2013. szeptember 13. 17:30
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Eddig még uncsinak találom, de majdcsak megszeretem... vagy nem
2013. szeptember 13. 18:08
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nekem nem tetszik. Nem Adam hangjával vagy a dalszöveggel van bajom, mert azzal szerintem semmi gond nincs. Nekem ez az egyhangú, monoton zenei alap nem jön be. De még párszor meghallgatom, de szerintem nem lesz a kedvencem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 13. 19:17
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
IMÁDOM, nagyon jó lett, régóta vártam már!
2013. szeptember 13. 23:16
Csoád szám! NAgyon tetszik! Aviciitől nem is vártam mást!
2013. szeptember 14. 11:13
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Többet vártam egy Avicii zenétől, több egyediséget, meg a többiektől is.... nem lesz annyira a kedvencem.. de dallamos..
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 14. 12:52
Nagyon jó lett! Avicii belecsempészett egy kis 80-as évek feelinget
nagyon jó lett
Imádom <3
2013. szeptember 14. 15:04
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
áhh egyszerűen imádom*------------*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.