Péntek 13 — a babona eredete és elterjedése
2013. szeptember 13. 19:10
Köszi a cikket nagyon jó lett
Én sem hiszek benne,jó napom volt ma
2013. szeptember 13. 19:28
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
az egész egy nagy hülyeség. amúgy csak mondom, hogy egyik barátnőm is ezen a napon született, és ma tartotta a buliját is, eddig semmi nem történt vele... az egész babona-dolog egy nagy humbug. (plusz mivel nem vagyok vallásos az utolsó vacsora és keresztrefeszítés is semleges számomra)
2013. szeptember 13. 19:37
Én nem hiszek ebben, bár ma pont osztálykiránduláson voltunk: a buszunk másfél órát késett, így majdnem elkéstünk.. de én nem gondolom, hogy ez a péntek 13 miatt
2013. szeptember 13. 19:49
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Ma tok normalis es atlagos napom volt, szoval en sem nagyon hiszek az ilyenekben. Amugy meg most h nezem junius 13an fogok ballagni, ami pont pentekre esik. HURRAA!!
2013. szeptember 13. 20:37
Hát mondjuk nem volt valami fényes napom
De rossz se volt.Mondhatni átlagos napom volt ma.Nem hiszek az ilyesmiben.Majd ha egyszer bejön(nem kívánom) akkor talán jobban fogok benne hinni
2013. szeptember 13. 20:43
Régebben engem is ijesztgettek a péntek 13.-ával. Be is dőltem neki, de rájöttem, hogy különösen nem bal lábbal keltem fel sose, és úgy zajlott le a napom mint a többi többnyire. Tegnap tudtam meg azt is, hogy majd holnap (vagyis most már ma) péntek 13 lesz. Nem izgatott, maximum attól tartottam, hogy majd szakács gyakszin felgyújtom a konyhát, vagy levágom 1-2 ujjam.
Egyébként mikor 8.-ból ballagtam 5 éve, pont péntek 13-ára esett. Anyumék lekésték a ballagásom, illetve borult, esős idő volt. Ennyi volt az-az napi balszerencsém.
2013. szeptember 13. 20:47
Idézet (Karina197 @ 2013.09.13. 06:43)
Nagyon híres a péntek 13, de igazából nem sokan tudják az eredetét. Összegyűjtöttünk pár dolgot, ami miatt a nép balszerencsésnek ítélte el ezt a napot.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Értékes cikk, köszönjük a feltöltést.
2013. szeptember 13. 20:52
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
nekem szerencsét hozott.
2013. szeptember 13. 20:56
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
semmi nem történt ma velem
.. se szerencsés se szerencsétlen
.. se szerencsés se szerencsétlen
2013. szeptember 13. 21:05
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Londonba egesz nap esik ma, de eszemagaba se jutott kimenni
nem vagyok babonas. Sot, en korosztalyom csak beleszulettek ebbe, h ez szerencsetlenseg..
De azert a horror filmeket birom ami ezekrol szol
Jo cikk
De azert a horror filmeket birom ami ezekrol szol
Jo cikk
2013. szeptember 13. 21:27
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Velem az ilyen napokon mindig jó dolog történt. Minden péntek 13-kor az iskolában a feleletjegyem ötös volt, elsőnek értem reggel a pékségbe, nem kellett várni és nem késtem el ez miatt, nem felejtettem otthon az esernyőt (mert amúgy sokszor elfelejtem vinni), ami tök jó, mivel hazafelé már zuhogott az eső. Persze a sort még tudnám folytatni. Szóval nekem ez a nap ugyanolyan mint a többi, talán még jobb is.
Sosem tartottam rossz napnak ezt, mivel egyáltalán nem vagyok babonás, viszont van néhány osztálytársam, akik alig mertek ma levegőt venni, annyira rettegtek valamitől.
És amúgy nálunk is esik az eső éppen, de eszem ágában sincs kimenni, még a végén visszalázasodok.
2013. szeptember 13. 21:28
|
|
onedirectioner0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 184955 offline
|
ma volt a világ legrsszabb napja..-.- ugyhogy valami van benne..-.-
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: