Péntek 13 — a babona eredete és elterjedése
2013. szeptember 13. 14:02
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem ma jól indult a napom, ameddig egy tanár keresztbe nem tett nekem. Különben én nem vettem volna észre, hogy ez balszerencse, hogyha nem tudnám, hogy ma péntek 13 van!
2013. szeptember 13. 14:26
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én nem hiszek a babonákban.
2013. szeptember 13. 14:39
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
A tarotban a Halál kártya nem feltétlenül jelent rosszat. Egy új korszakot hoz az életedbe; amikor a rosszat és a sok fájdalmat le tudod zárni. Ezt az emberek annyira félre tudják érteni pontosabban a halál szó miatt..
Amúgy egy picit babonás vagyok és kicsit hiszek az ilyen dolgokban. Viszont ez is egy semleges nap. Viszont az meglepő; hogy 2012 januárjában is volt egy péntek 13 és akkor süllyedt el egy hajó. Tényleg átkozott nap lehet a péntek 13 vagy véletlen egybeesések történnek ilyenkor?
Amúgy egy picit babonás vagyok és kicsit hiszek az ilyen dolgokban. Viszont ez is egy semleges nap. Viszont az meglepő; hogy 2012 januárjában is volt egy péntek 13 és akkor süllyedt el egy hajó. Tényleg átkozott nap lehet a péntek 13 vagy véletlen egybeesések történnek ilyenkor?
2013. szeptember 13. 14:41
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Matekból váratlan doga : A LEGKÖNNYEBB volt
Nesze neked péntek 13
2013. szeptember 13. 15:17
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
nekem tök jó volt a napom
pedig péntek 13-án én is mindig azt vártam hogy történjen valami xd
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: