Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 13. 23:52
|
|
iluvtaylorswift11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.19. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 209785 offline
|
Éljen, éljen Demiiiii!!!!!! <3 <3
2013. szeptember 14. 13:12
WhiteRose:
Csak hogy a csöppnyi eszed felfogja: Harry fiú. Egy rákos lány tiszteletére tetováltatta magára. Mivel a rózsa állítólag a rák jelképe. A lány végső stádiumú rákkal küzd. Na ezek után transzfesztitázd le!
Ha tényleg ezért tetováltatta magára akkor minden elismerésem, de szerintem ez nem igaz.
Nem mondtam, hogy az, de ha igaz attól mondhatom rá, mert a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Csak hogy a csöppnyi eszed felfogja: Harry fiú. Egy rákos lány tiszteletére tetováltatta magára. Mivel a rózsa állítólag a rák jelképe. A lány végső stádiumú rákkal küzd. Na ezek után transzfesztitázd le!
Ha tényleg ezért tetováltatta magára akkor minden elismerésem, de szerintem ez nem igaz.
Nem mondtam, hogy az, de ha igaz attól mondhatom rá, mert a kettőnek nincs köze egymáshoz.
2013. szeptember 14. 15:42
|
|
Niyaz Solisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 164193 offline
|
Demi Lovato nagyon ügyes , gratulálok neki
2013. szeptember 14. 15:57
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Gurs. Drágám. Ugye felfogtad, hogy mindenkinek más a zenei ízlése? Én is simán kritizálhatnám a te kedvenceidet, de nem teszem, mert van annyi eszem, hogy nem szólom le azokat, akiket te nagyon szeretsz. Emiatt megkérlek rá, hogy te se szidd a One Direction-t és a Directionereket. Semmi közöd hozzánk. Lehet foglalkozni a saját kedvenceiddel, nem kell a 1D-t gyerekesnek nevezni. Mint mondtam, én is tudnám pár szép szóval illetni a te imádottjaidat, de nem teszem. A 1D-vel kapcsolatos hozzászólásaidat olvasva még annyit szeretnék hozzátenni, hogy szörnyen gyerekes is vagy.
2013. szeptember 14. 19:21
|
|
Alexaa0310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 211740 offline
|
Demmiii hát ő egy gimiszrekordoik könyvénbe is való... De buzis Harri-nek a rózs xD
2013. szeptember 14. 20:37
Harrynak van egy rózsaája. Mért tetováltatja magát?
2013. szeptember 14. 22:02
1. Nem tom hogy igaz-e, de
2. Megérdemli
3. Klasz.
4. Biztos nagy baromság lesz. Harry Potter világa az egyetlen igazi varázslkó világ!
5. Ú "nagyon" kíváncsi vagyok rá.
6. ki nem állhatom az 1d-t!!!! am negyvennegyedik? normális ez?
2. Megérdemli
3. Klasz.
4. Biztos nagy baromság lesz. Harry Potter világa az egyetlen igazi varázslkó világ!
5. Ú "nagyon" kíváncsi vagyok rá.
6. ki nem állhatom az 1d-t!!!! am negyvennegyedik? normális ez?
2013. szeptember 15. 10:45
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Idézet (répácska999 @ 2013.09.14. 15:57)
Gurs. Drágám. Ugye felfogtad, hogy mindenkinek más a zenei ízlése? Én is simán kritizálhatnám a te kedvenceidet, de nem teszem, mert van annyi eszem, hogy nem szólom le azokat, akiket te nagyon szeretsz. Emiatt megkérlek rá, hogy te se szidd a One Direction-t és a Directionereket. Semmi közöd hozzánk. Lehet foglalkozni a saját kedvenceiddel, nem kell a 1D-t gyerekesnek nevezni. Mint mondtam, én is tudnám pár szép szóval illetni a te imádottjaidat, de nem teszem. A 1D-vel kapcsolatos hozzászólásaidat olvasva még annyit szeretnék hozzátenni, hogy szörnyen gyerekes is vagy.
Az én kedvenc bandáimat nem tudod kritizálni, mert azok nem b***k, és nem ilyen nyálasak, és azokban van hangszer. Ellentétben az 1D-vel. És én vagyok gyerekes? Na majd akkor beszélj, ha az 1D lejárt lemez lesz. (És az hamarosan bekövetkezik)
U.I: Nem szidom a Directionereket, csak nevetek rajtuk.
2013. szeptember 15. 12:41
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Demi ♥♥ *----*
Harry mond miért?????
Harry mond miért?????
2013. szeptember 15. 13:09
Harry nek a tattooja egy beteg kislány tiszteletére lett mivel a neve Georgina ROSE. (a rose rózsát jelent,ha valaki nem tudná.)
2013. szeptember 16. 17:34
Dóri9913 igazad van, de én így hallottam.
igy viszont én nem értem hogy ez a rozsa mit szinbolizál.
2013. szeptember 16. 22:40
|
|
Analyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 197903 offline
|
Gurs drágaságom..Az emberek már alig segítenek a betegeken, és ezt a lányt Harry nagyon megkedvelte.Két dolog hogy miért varrata magára:
1:Segíteni szeretne a világon élő több millió beteg gyerekem és ezzel minket arra ösztönözve hogyha tudunk segítsünk.ÉS HA TUDNI SZERETNÉD ÉN IS MAGAMRA TETOVÁLTATOM HARRYNEK AZ EGYIK TETKÓJÁT!!az ember már nem is lehet jó és nem segíthet? Gratlálok ebből is látszik mekkora egy tapló vagy hogy a jó embereket baszogatod!És mikor Harry-t sértegeted a fanokat is sértegeted.
2:A pillangó Harrynél állítólag a szerelmet jelképezi.Tehát kezdjük ott? az 1D szerinted B**i? Bammeg: Zaynek felesége lesz.Louisnak ott a barátnője ahogy Liamnek is. Harry állandóan csajozik és a 18.szülinaoján egy sztriptíztáncos-t kapott a haverjaitól..Niall pedig állítólag kapcsolatban van.. Tehát jobban tennéd ha azt ha a nagy pofádból vissza vennél és eszedhez kanál mert neked: nagy pofád kevés eszed van ember! Deminek gratula! Harrykém imádlak te mindig nagyot ugrasz a szemembe
1:Segíteni szeretne a világon élő több millió beteg gyerekem és ezzel minket arra ösztönözve hogyha tudunk segítsünk.ÉS HA TUDNI SZERETNÉD ÉN IS MAGAMRA TETOVÁLTATOM HARRYNEK AZ EGYIK TETKÓJÁT!!az ember már nem is lehet jó és nem segíthet? Gratlálok ebből is látszik mekkora egy tapló vagy hogy a jó embereket baszogatod!És mikor Harry-t sértegeted a fanokat is sértegeted.
2:A pillangó Harrynél állítólag a szerelmet jelképezi.Tehát kezdjük ott? az 1D szerinted B**i? Bammeg: Zaynek felesége lesz.Louisnak ott a barátnője ahogy Liamnek is. Harry állandóan csajozik és a 18.szülinaoján egy sztriptíztáncos-t kapott a haverjaitól..Niall pedig állítólag kapcsolatban van.. Tehát jobban tennéd ha azt ha a nagy pofádból vissza vennél és eszedhez kanál mert neked: nagy pofád kevés eszed van ember! Deminek gratula! Harrykém imádlak te mindig nagyot ugrasz a szemembe
2013. szeptember 17. 08:59
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Analy Teljes mértékben egyetértek veled.!!!
2013. szeptember 17. 09:09
Ha nem biztos, h igaz, miért kellett így nekiugranod WhiteRosenak?
Egyébként, én is tisztelem azokat, akik rákkal küzdenek, sőt, a közvetlen környezetemben is nem egy ember küzdött rákkal, és hála Istennek volt, aki felgyógyult belőle - tetováltassam magam én is? Ennek nincs értelme. Csodálatos, ha valaki legyőzi ezt az undorító betegséget, de az tetoválás túlzás. A tiszteletet máshogy is ki lehet fejezni. Ha az édesanyja/édesapja/testvére lenne, akkor még azt mondanám, h jól van, bár a rózsa - ami NEM a rák jelképe - nem áll jól egy fiúnak. És akkor még csodálkoznak, ha melegnek nézik őket?
Egyébként, én is tisztelem azokat, akik rákkal küzdenek, sőt, a közvetlen környezetemben is nem egy ember küzdött rákkal, és hála Istennek volt, aki felgyógyult belőle - tetováltassam magam én is? Ennek nincs értelme. Csodálatos, ha valaki legyőzi ezt az undorító betegséget, de az tetoválás túlzás. A tiszteletet máshogy is ki lehet fejezni. Ha az édesanyja/édesapja/testvére lenne, akkor még azt mondanám, h jól van, bár a rózsa - ami NEM a rák jelképe - nem áll jól egy fiúnak. És akkor még csodálkoznak, ha melegnek nézik őket?
Idézet (törpe. @ 2013.09.14. 13:12)
WhiteRose:
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: