Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 11. 19:28
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jóó tetkó
Demi meg megérdemelte
2013. szeptember 11. 19:29
|
|
krisztintinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205165 offline
|
Harry tetkója szerintem nem olyan rossz és ha ő így érzi jól magát a sok tetkóval akkor akár csinálhat százat is. Az ő élete, ő pénze.
2013. szeptember 11. 19:30
Harry tetkói egyre lányosabbak... minek egy fiúnak rózsa, vagy lepke tetoválás?
Dokumentumfilm Mileynak? Mégis miről? Megtanítja a kalapácsnyalogatást a rajongóknak, vagy mi?
Sajnálom Lucyt.
Ashley sorozata hülyeség lesz. A Sabrina, a tiniboszorkány egy jó sorozat volt, miért kell rajzfilm belőle?
Deminek gratulálok!
Tök jó Carlynak.
Dokumentumfilm Mileynak? Mégis miről? Megtanítja a kalapácsnyalogatást a rajongóknak, vagy mi?
Sajnálom Lucyt.
Ashley sorozata hülyeség lesz. A Sabrina, a tiniboszorkány egy jó sorozat volt, miért kell rajzfilm belőle?
Deminek gratulálok!
Tök jó Carlynak.
Harry tetkója egyáltalán nem tetszik! Deminek gratu! És egyáltalán nem vagyok kíváncsi Miley dokumentumfilmjére!
szép a tetkó, de nem bírja elfelejteni Taylort ?
2013. szeptember 11. 19:32
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Sabrina: Secrets of a Teenage Witch Kíváncsi vagyok
LOL. Öhmmm Harry Styles-t le''arom.. Miley Cyrus Várommm
..
2013. szeptember 11. 19:33
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Gratulálok Deminek! Miley dokumentumfilmje biztos tartogat elég érdekes dolgokat... már csak a kíváncsiság kedvéért is belenézek majd... Harry tetkója nekem személy szerint tetszik. Lehet hogy lányos, de egyenlőre nem tudjuk mit jelent. Kötve hiszem hogy Haylor-os dolog lenne...
2013. szeptember 11. 19:35
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (törpe. @ 2013.09.11. 19:26)
-Harry ugye fú.(?) És rózsa van a karján...Legközelebb mi lesz egy minibusz??
Attól, mert férfi, még tetováltathat magára rózsát, mert a rózsa szerintem lehet női és férfi tetoválás is egyáltalán. Az emberek általában valami emléket kötnek a tetoválásaikhoz, ha Harry-t egy emlék köti a rózsához, akkor miért ne tetováltathatná magára?
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. szeptember 11. 19:36
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Imádom Harryt bár a tetkói nem igazán tetszenek elég idétlenek és lányosak a tetkói! Hisz van már neki pillangó,szív minek még rózsa is?!
Miley dokumentumfilmjére kíváncsi leszek,Deminek pedig grat!
2013. szeptember 11. 19:42
TheDanush
Attól, mert férfi, még tetováltathat magára rózsát, mert a rózsa szerintem lehet női és férfi tetoválás is egyáltalán. Az emberek általában valami emléket kötnek a tetoválásaikhoz, ha Harry-t egy emlék köti a rózsához, akkor miért ne tetováltathatná magára?
Tetováltathatja csak engem idegesít, hogy mindent magára varrat.
Jó oké tudom én, de inkább lányokon látsz rózsákat nem?
Tetováltathatja csak engem idegesít, hogy mindent magára varrat.
2013. szeptember 11. 19:42
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
mindegyikdokumentum fimet megnéztem de mileyét tuti nem fogom mert szerintem semi olyan nem történt vele amitöl érdekes lene ezz a film
Deminek nagyon rülök gratulálok
Deminek nagyon rülök gratulálok
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.