Zenészek feldolgozás-albumokkal
2013. szeptember 12. 16:50
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Within Temptation esetében szerintem az is közre játszott, hogy amíg készül az új album,a rajongók ne maradjanak WT nélkül. Nem szeretem a mai popszámokat,sőt néhány eredeti dal kifejezetten irritáló.De a bandának sikerült úgy megcsinálnia,hogy a fémes verziók nagykedvencek legyenek.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. szeptember 13. 10:37
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Nem vagoyk híve a komplett feldolgozásalbumoknak. Lemezenként 1-2 szám még belefér, de így nekem nem.
2013. szeptember 13. 21:07
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (rozi12 @ 2013.09.13. 13:05)
viszont azt elvárom, hogyha valaki átdolgoz ergy számot, minimum, hogy jobb legyen mint az eredeti.. 
Ezt a feltételt azért elég nehéz teljesíteni...
Pöttömke
2013. szeptember 14. 10:36
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Within Temptation Q-Session szerintem eléggé nagyon jól sikerült
Remekül mutatták meg, hogy hogy lehet egy ultrapopos dalt, fémes csomagolásban is hihetetlenül jóra megcsinálni...<3
Pöttömke
2013. szeptember 22. 13:28
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nekem a Within Temptation album nagyon tetszik, a Summertime Sadness és a Radioactive sikerültek a legjobban
2013. szeptember 22. 13:48
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Spagetti incidens
Ez az album valóban gyengébb lett, de a legfontosabb: egyedülálló. Ettől eltekintve én szívesen hallgatom nosztalgia gyanánt, meg amúgy is.
Anastacia hangjától a hideg ráz. Pozitív értelemben. Lenyűgözően tehetséges. A Foo Fighters ezt a számát közvetlenül szeretem és nem gondoltam volna, hogy lesz olyan énekes, akitől meghallgatom.
A Within Temptation Titaniumját többször játszottam, mint a Guetta félét. Jó, hogy.
Azt is csak összehasonlítási alapként, de a feldolgozás jobb.
Egyik kedvenceim a Blink-182. Leginkább a klipre asszociáltam, mert a Blink minden videója vlmilyen szinten őrült, ahogyan a Jedward mozgékony. Lightos verzió.
Anastacia hangjától a hideg ráz. Pozitív értelemben. Lenyűgözően tehetséges. A Foo Fighters ezt a számát közvetlenül szeretem és nem gondoltam volna, hogy lesz olyan énekes, akitől meghallgatom.
A Within Temptation Titaniumját többször játszottam, mint a Guetta félét. Jó, hogy.
Egyik kedvenceim a Blink-182. Leginkább a klipre asszociáltam, mert a Blink minden videója vlmilyen szinten őrült, ahogyan a Jedward mozgékony. Lightos verzió.
Fan-ily6889
2013. október 25. 12:18
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
Guns N' Roses Forever!
tényleg gyengébb lett et az album, de én egyszerűen nem tudom nem szeretni, pont úgy ahogy az összes többi dalukat <3 na, erre mondom én, hogy ZENE.
tényleg gyengébb lett et az album, de én egyszerűen nem tudom nem szeretni, pont úgy ahogy az összes többi dalukat <3 na, erre mondom én, hogy ZENE.
2015. február 10. 18:32
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én csak azon csodálkozok, hogy rendes feldolgozó-énekes/énekesnő nincs a listán.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.