A TV2 azt ígérte, hogy az ősz is olyan változatos és új lesz, mint a nyár, hisz rengeteg új műsor indul mostanság. Ilyen a Sztárban sztár is, amit nem más fog vezetni, mint Friderikusz Sándor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új műsort kapott Friderikusz Sándor
2013. szeptember 11. 17:25
Hát nekem nem szimpi Fiderikusz,de kifejezetten nem is utálom őt!!! Hát garatu Sándor!
2013. szeptember 11. 17:52
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
vicces ez az interjúd Fridi!
Sok sikert az új műsorodhoz.
2013. szeptember 11. 17:58
Előbb az Ének iskolája, most meg ez.. Nagyon fut a szekér.
2013. szeptember 11. 18:21
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Remélem ennek magasabb lesz a színvonala,mint az Ének iskolájának.
2013. szeptember 11. 19:18
Az emberek néha elcsodálkoznak, hogy hogy lehet, hogy egyre kevesebb tehetséges ember indul ezeken a versenyeken. Az egyik, és egyben legfőbb ok ,az, hogy nincs ennyi énekes Magyarországon! Ennek ellenére az X -faktor is miden évben újra fog indulni, és most ezek..
2013. szeptember 11. 19:40
|
|
darkishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 210035 offline
|
Szerintem eddig a legszórakoztatóbb zenés műsor (itt most nem a tehetségkutatókra gondolok) az a Dalnokok ligája volt évekkel ezelőtt. Azt nem lehetne újra indítani? Azért majd ebbe is belenézek, hátha lesz olyan jó.
2013. szeptember 11. 20:02
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
fúj baz*meg. mért kell ezt az irritáló embert a tvben szerepeltetni?!?! Jó sejtem .. de sztem undorító ami itt van. nem fogok magyarázkodni.
2013. szeptember 13. 08:36
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Hm, annyira nem vonz ez a műsor, pedig Fridit nagyon bírtam, mikor jött a korszakalkotó műsorával mikor is? Jó régen. Na, akkor egyedi volt, most már nem tudom, mi újat tud mutatni, de biztos belenézek, hátha ottragadok a képernyő előtt.
2013. szeptember 13. 10:35
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Nagy általánosságban én is bírom Friderikuszt, de szerintem az ének iskolájában is rossz volt, ebben sem lesz jó. Nem az az empatikus figura, amire itt szükség lenne.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: