Miért szeretitek Yoseobot?
Yang Yo Seob
2013. szeptember 11. 14:54
A téma itt a legcukibb Beast tag akiért a legtöbb lány odavan,Yang Yoseob. Ha szeretitek Yoseobot szóljatok hozzá, töltsetek fel képeket vagy videókat róla vagy akár a Beastről,a lényeg hogy Yoseob legyen benne.
Mikor ismertétek meg?
Amióta megismertétek Ő a kedvencetek vagy már nem?
2013. szeptember 25. 20:30
|
|
Selzee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 507 Csatolások: 370 Azonosító: 138902 offline
|
Idézet (Kareast @ 2013.09.11. 14:54)
A téma itt a legcukibb Beast tag akiért a legtöbb lány odavan,Yang Yoseob. Ha szeretitek Yoseobot szóljatok hozzá, töltsetek fel képeket vagy videókat róla vagy akár a Beastről,a lényeg hogy Yoseob legyen benne.
Mikor ismertétek meg?

Nagyon aranyos!!
2013. szeptember 27. 14:12
Mikor ismertétek meg?

Nagyon szeretem Yoseobot! Nagyon cuki, jófej és hihetetlenül vicces. Nagyon szeretem az édes kis pofiját és a kedves hangját.
2013. október 06. 18:12
|
songiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 213037 offline
|
Már két éve ismerem Yoseobot, és mikor megláttam a csapatot, első pillantásra ő lett a kedvencem. Megfogott cuki arca, és gyönyörű hangja. Igaz, most már nem annyira cuki igazi férfi lett belőle, és igen sokkal kockásabb már a pocija, mint Kikinek
Szeretem Yoseobot, mert ha szomorú vagyok, elég meghallgatnom egyik számát, máris jobb lesz a kedvem. Imádom!!!
2013. október 11. 20:29
|
|
celinapinterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 208892 offline
|
Mikor ismertétek meg?

egyszerűen csak imádom
2013. október 12. 21:48
Mikor ismertétek meg?

Én nagyon szeretem YoSeobot mert szerintem nagyon aranyos és tehetséges
2013. október 14. 22:04
Yang Yo Seob az a fajta ember akit egyszerűen nem lehet nem szeretni. A Beast megismerésekor (2 éve) egy darabig ő volt az első számú kedvencem, egy igazán tüneményes srác. Csapaton belül pedig egy hatalmas bohóc, igazi hangulat teremtő.
A tehetsége pedig megkérdőjelezhetetlen, hisz csodás énekes, remek táncos és még rappernek se utolsó.
Aki Yo Seob-ot nem szereti az nem is ember, annyira jó személyiségű, hogy szerintem még az utálói is imádják a lelkük mélyén.
Ezt a kis bohócot pedig akkor szerettem meg végképp mikor hallottam a Mom című dalt tőle, amit még az Immortal Song-ban az édesanyjának énekelt. Akkor is jöttem rá milyen nagy szíve is van és, hogy iszonyatosan szereti az édesanyját, aki mind végig mellette volt és támogatta. Ráadásul ez a fiú olyan csodálatosan énekelte a dalt, hogy sokan a stúdióban elsírták magukat, de szinte kivétel nélkül mindenkinek könnyes lett a szeme. Szerintem innen ismerszik meg az igazi tehetség, hogy egyetlen dallal ilyen érzelmeket képes kiváltani és látszott, hogy a szívét bele énekelte a dalba.
Itt a videó (sajnos már magyar felirattal nincs fenn, de szerintem így is gyönyörű és megható)
Amit pedig örökké szeretni fogok benne az a kisfiús mosolya, mert az még ugyan olyan, mint mióta debütált. Hiába is lett izmosabb, férfiasabb számomra örökre azaz édes szőke srác marad, akibe annak idején bele szerettem a Bad Girl-ben. De persze ma már nem csak YoSeob, hanem az egész B2ST a szerelmem (De ugye ez a topik csak YoSeobé, így most itt csak róla áradoztam)
A tehetsége pedig megkérdőjelezhetetlen, hisz csodás énekes, remek táncos és még rappernek se utolsó.
Aki Yo Seob-ot nem szereti az nem is ember, annyira jó személyiségű, hogy szerintem még az utálói is imádják a lelkük mélyén.
Ezt a kis bohócot pedig akkor szerettem meg végképp mikor hallottam a Mom című dalt tőle, amit még az Immortal Song-ban az édesanyjának énekelt. Akkor is jöttem rá milyen nagy szíve is van és, hogy iszonyatosan szereti az édesanyját, aki mind végig mellette volt és támogatta. Ráadásul ez a fiú olyan csodálatosan énekelte a dalt, hogy sokan a stúdióban elsírták magukat, de szinte kivétel nélkül mindenkinek könnyes lett a szeme. Szerintem innen ismerszik meg az igazi tehetség, hogy egyetlen dallal ilyen érzelmeket képes kiváltani és látszott, hogy a szívét bele énekelte a dalba.
Itt a videó (sajnos már magyar felirattal nincs fenn, de szerintem így is gyönyörű és megható)
Amit pedig örökké szeretni fogok benne az a kisfiús mosolya, mert az még ugyan olyan, mint mióta debütált. Hiába is lett izmosabb, férfiasabb számomra örökre azaz édes szőke srác marad, akibe annak idején bele szerettem a Bad Girl-ben. De persze ma már nem csak YoSeob, hanem az egész B2ST a szerelmem (De ugye ez a topik csak YoSeobé, így most itt csak róla áradoztam)
2013. december 04. 22:12
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Nekem Yo Seob és Gik Wang a két kedvenc tagom.
Yo Seob egy nagyon aranyos és helyes srác, bár mostmár nem is, inkább egy hihetetlenül jó pasi lett.
De azért még így is megmaradt a cukisága.
Emelett gyönyörűszép hangja van, kész áldás.
És eszméletlenül jól tudd táncolni is.
Valamint a stílusa egyszerűen fantasztikus.
Én Yoseobot, olyan 3-4 éve ismerem.
És régebben Ő volt a Beastes biasom, de mostmár egy helyen áll Gik Wang-gal.
Yo Seob egy nagyon aranyos és helyes srác, bár mostmár nem is, inkább egy hihetetlenül jó pasi lett.
De azért még így is megmaradt a cukisága.
2013. december 05. 18:59
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Mikor ismertétek meg?

Leírni, hogy miért szeretem nagyon-nagyon hosszúú lenne... Tavaly novemberben hallottam elsőnek a Beast.ről.
2013. december 07. 15:23
Itt van még pár kép Yo Seob-ról:
Remélem tetszenek!
2013. december 20. 17:06
Changmin & Yoseob & Jonghyun & Junsu - It's My Life
Yoseob(Beast): It's my life
Yoseob(Beast): It's my life
2014. január 29. 20:47
|
|
reka200112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 219486 offline
|
Mikor ismertétek meg?

mert cuki, aranyos, vicces, és jó a gangja!már rég ismertem meg... ő volt a kedvencem és most is ő a kedvencem...
2014. február 08. 22:22
Yo Seob és Yanggaeng:
(Annyira cukik)
(Annyira cukik)
2014. június 21. 22:14
A gyönyörűszép hangja miatt és a kis cuki pofikája miatt, mondjuk igaz már nem is aranyos, hisszen kész férfi lett már belőle, de nekem mindig a kis cuki Yoseobie marad.
Amióta megismertem nekem Ő a kedvencem.
2014. október 24. 14:49
Yang Yo Seob:Caffeine

2014. október 26. 11:10
Annyira szeretem ezt a számát.
Nagyon elszomorít, hogy nem készítettek hozzá rendes videóklippet.
2014. november 04. 00:02
Szegénykém
2014. november 24. 18:00
Yang Yo Seob a legtehetségesebb és legaranyosabb fiú, akit valaha láttam. Nagyon szeretem nézni és tisztelem, amit csinál. Az énekhangjára nincsenek is szavak, pont ahogy magára az egész emberre. Kicsit nyálas, hogy így áradozom róla, de szerintem ha már Yo Seob, akkor bárki ezt tenné a helyemben.
Itt az egyik kedvenc szerelmes számom tőle:
2014. november 29. 15:51
Yo Seob az én szememben egy nagyon különleges fiú. Olyan kisugárzása van, amit nagyon nehéz leírni vagy elmagyarázni. Elég meghallgatnom csak egy szívhez szóló számát, máris úgy érzem mintha ugyan azt érezné, mint én, ebben a pillanatban. Ráadásul csodálom benne, hogy mindenen tudd nevetni. Mondanom sem kell különösen szeretem azt a kis aranyos és szép arcát. A hangja szó szerint, mintha egy angyal énekét hallgatnám, csodaszép. A tánctudására nincsenek szavak. Csak azt szeretném tudni, hogy mégis hogy jut ennyi ideje a beosztásai mellett ezeknek a táncmozdulatoknak a begyakorlására. De ha már itt tartunk, akkor azt is meg kell említenem, hogy szintén dicséretre méltó, amiért ilyen gyorsan meg tudd tanulni egy koreográfiát. Akkor a stílusa. Nagyon megfogott, hisz nagyon egyedi. Nem is tudom, Yo Seob valamiért nagy hatást tudd bennem kelteni, amiért nem tudom és nem is lehet nem szeretni.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

5 felhasználónak tetszik: