Mi fogott meg titeket Seungyeonban?
Han Seung Yeon
2013. szeptember 11. 14:37
Ez a téma most legyen Seungyeon a Karaból.Ide mindent írhattok,ami vele kapcsolatos.Rakhattok fel ha szeretnétek képeket is vagy akár videókat.
2013. december 04. 21:50
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Köszi szépen, hogy Seung-Yeonról is csináltál egy ilyen oldalt.
Hát Seung-Yeonban, engem nagyon semmi nem fogott meg ő valamiért nem került hozzám, annyira közel.
De ettől függetlenül, nagyon tisztelem amit csinál.
Hát Seung-Yeonban, engem nagyon semmi nem fogott meg ő valamiért nem került hozzám, annyira közel.
De ettől függetlenül, nagyon tisztelem amit csinál.
1 felhasználónak tetszik:
HaRaChan
2013. december 07. 22:48
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Szerintem nagyon jó ez a kép Seungyeonról.
Köszi, hogy felraktad.
2014. június 19. 17:24
KARA - Wanna
.heart:
2014. június 21. 21:59
Én egyszerűen bolondulok Seung Yeon hangjáért, egyszerűen meseszép.
És a tánctudása is nagyon jó. Hát engem ezek fogtak meg a leginkább.
kara jiyoung
2014. június 22. 11:28
Han Seung Yeon: Guilty
2014. június 29. 17:10
Seung Yeon-nak a szép nőis hangja fogott meg leginkább.
Nagyn gyönyörű, pont mint Seung Yeon.

2014. augusztus 13. 16:26
KARA - Mamma Mia TEASER (Seung Yeon ver.)
2014. augusztus 13. 17:44
Kezdetekben ő volt az egyik akivel kevésbé szimpatizáltam, de a Guilty után mára ő lett a fő kedvencem. Tetszett, hogy az ő szóló dala tért el a legjobban az átlag Karás hangzástól. Maga a koncepciója is elképesztően tetszett, de a dal az valami varázslatos. Itt jött ki igazán először a hangja számomra, csodálatos.
A napokban pedig színészként is megismerhettem és hát számomra félelmetesen jól alakította az elszánt szolgálót, aki bejárva Jang Ok Jung útját ő is királyné akart lenni. Igaz én a karakterét megfojtottam volna, mert hihetetlenül irritált. De minden elismerésem neki és remélem idővel még máshol is bele futok.
Amúgy ebben a sorozatban jöttem rá, milyen aranyos kislányos a beszéd hangja.

A napokban pedig színészként is megismerhettem és hát számomra félelmetesen jól alakította az elszánt szolgálót, aki bejárva Jang Ok Jung útját ő is királyné akart lenni. Igaz én a karakterét megfojtottam volna, mert hihetetlenül irritált. De minden elismerésem neki és remélem idővel még máshol is bele futok.
Amúgy ebben a sorozatban jöttem rá, milyen aranyos kislányos a beszéd hangja.

2014. december 16. 15:08
Seung Yeon bár a negyedik kedvenc KARA tagom, mégis nagyon szeretem, hiszen annyira különleges. Csodaszép erős és nőies hangja van, amit öröm hallgatni. A hangja mellett természetesen maga Seung Yeon is meseszép. Eleinte az érdekes külseje, miatt nem annyira szimpatizáltam vele, de ahogy egyre jobban megismertem rájöttem, hogy a különös szempárjain kívül, mennyire csodálatos. A kisugárzása is nagyon tetszik. A tánctudására térve irigylésre méltó. Ahhoz képest, hogy nem végzet hozzá iskolát, mégis vérbeli profin csinálja végig az összes koreográfiát. Nagyon boldog vagyok, hogy jobban is meg tudtam ismerni.
2015. január 07. 14:34
Seungyeon eleinte csak a negyedik kedvencem volt nagyon sokáig. Az igazság, hogy eleinte nagyon furcsa volt nekem, mivel olyan érdekes szemei vannak.
Sokáig éltem ezzel a véleményemmel, aztán elkezdtem figyelni a táncát és az énekhangját is amibe egyből beleszerettem, így ma már a harmadik helyen áll az én sorrendemben.
Rájöttem hogy valójában nagyon gyönyörű, erős és nőies hangja van. Ahogy táncol az is remek, már majdnem olyan ügyes, mint Hara és Nicole. A stílusa is nagyon tetszik. Seungyeon egy nagyon aranyos kedves és tehetséges lány nagyon örülök, hogy jobban is megismerhettem.
Rájöttem hogy valójában nagyon gyönyörű, erős és nőies hangja van. Ahogy táncol az is remek, már majdnem olyan ügyes, mint Hara és Nicole. A stílusa is nagyon tetszik. Seungyeon egy nagyon aranyos kedves és tehetséges lány nagyon örülök, hogy jobban is megismerhettem.

2015. május 20. 15:27
|
|
|
Itt van Seung Yeon előzetese a KARA Cupid című klipjéhez:
(Kíváncsian várom!)
(Kíváncsian várom!)
HaRaChan
2015. november 02. 18:26
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Seung Yeon az egyik leggyönyörűbbb dél-koreai énekesnő. Komolyan mondom évről évre egyre szebb lesz!
Valamint ahhoz képest, hogy nem kapott olyan képzést, mint Ha Ra vagy Nicole nagyon ügyes táncos, egy nagyszerű stílussal.
Engem egyből magávalragadott, mert szerintem Seung Yeon, egy kedves, szerény, okos, vicces és tehetséges személyiség.
Ha rangsorolnom kellene, Ő a harmadik kedvenc tagom a bandából.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.