Mi fogott meg titeket Nicoleban?
Nicole
2013. szeptember 11. 14:30
A téma itt Nicole.Ide jöhet minden ami vele kapcsolatos.Legyen kép vagy videó mindkettő jöhet.
2013. december 04. 21:39
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Köszi szépen, hogy Nicoleról is készítettél egyet.
Nicoleban leginkább engem a tánctudása fogott meg. Valamint Nicole is egy gyönyörűszép lány, akár a többi.
És a hangja se utolsó.
Valamint eszméletlen stílusa van.
Nicoleban leginkább engem a tánctudása fogott meg. Valamint Nicole is egy gyönyörűszép lány, akár a többi.
1 felhasználónak tetszik:
HaRaChan
2013. december 07. 15:12
+ pár kép Nicoleról:
Remélem tetszenek!
2013. december 21. 12:59
Goo Ha Ra és Nicole: Only Girl
2013. december 25. 13:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Egy kis karácsonyi hangulat.
HaRaChan
2014. február 23. 19:44
SBS [2013가요대전] - 카라(KARA) '숙녀가 못 돼'
2014. május 03. 00:39
Új videó:
Milyen érdekes látni Nicole-t egy Michael Jackson számot énekelve.
(Mondjuk nem rossz
)
Ja, és a legfontosabb hogy Nicole mennyire jól táncolja ezt a számot.
Milyen érdekes látni Nicole-t egy Michael Jackson számot énekelve.
Ja, és a legfontosabb hogy Nicole mennyire jól táncolja ezt a számot.
kara jiyoung
2014. június 19. 17:28
KARA - Mr.
2014. június 21. 22:05
Egyértelműen a tánctudása.
Kimondhatatlanul ügyes, ráadásul énekesnőnek se semmi.
Csak sajnálom, hogy kilépett a KARA-ból ennyi év után.
2014. június 22. 11:49
Nicole: Lost
2014. június 29. 16:22
Nicole-ban az fogott meg, hogy Ő a csapat legjobb táncosa
hát sajnos csak volt
De ezt most hadjuk
Nagyon jó mozgása van, emellet gyönyörű, mint a hagja
Egy szó, mint 100 nekem nagyon szimpatikus
2014. november 11. 20:22
A mai nap folyamán, megjelent Nicole első szóló albumáról való videoklipjének első teasere. A teljes videó 19.-én fog megjelenni.
2014. november 14. 08:51
A mai nap folyamán megjelent Nicole első szóló albumának, videoklipjének második teasere:
2014. november 18. 16:05
|
|
|
Már nagyon várom, Nicole első szóló mini albumát.
Ahogy telnek a napok és mindjárt megjelenik az első önálló klipje tűkön ülök.
Sajnálom, hogy már nem a KARA tagjaként láthatom, de még mindig nagyon szeretem és remélem egy erőteljes comebacket láthatunk holnap vagy már ma délután!
Ahogy telnek a napok és mindjárt megjelenik az első önálló klipje tűkön ülök.
Sajnálom, hogy már nem a KARA tagjaként láthatom, de még mindig nagyon szeretem és remélem egy erőteljes comebacket láthatunk holnap vagy már ma délután!
2014. november 19. 15:02
A mai nap folyamán megjelent Nicole első szóló szerzeményének, első videoklipje:
2014. november 23. 22:17
Nagyon szeretem Nicole-t, a KARA-ban is nagy kedvencem volt, sajnálom, hogy végül felhagyott evvel a pályafutásával.
Az én szememben Nicole egy nagyon kedves, okos, bátor és tehetséges lány. Fantasztikus a tánctudása és a stílusa. A hangja is csodaszép. Lehet hogy ez miatt sokan támadni fognak, de Nicole csodálatos rap tudása nélkül, már a KARA sem ugyan az. Ezt a videót nagyon szeretem nem csodálom, hogy Nicole lett a győztes:
2014. november 23. 22:38
Idézet (TARAHyomin @ 2014.11.23. 22:17)
Nagyon szeretem Nicole-t, a KARA-ban is nagy kedvencem volt, sajnálom, hogy végül felhagyott evvel a pályafutásával.
Az én szememben Nicole egy nagyon kedves, okos, bátor és tehetséges lány. Fantasztikus a tánctudása és a stílusa. A hangja is csodaszép. Lehet hogy ez miatt sokan támadni fognak, de Nicole csodálatos rap tudása nélkül, már a KARA sem ugyan az. Ezt a videót nagyon szeretem nem csodálom, hogy Nicole lett a győztes:
Nos, igen
kara jiyoung
2014. december 01. 19:55
Nicole az én szememben a legtehetségesebb rapper énekesnő az egész világon. Amikor megismertem a KARA-t még nem annyira fogott, meg csak miután egyre több videóját néztem végig. Csodálatosan szép lány és annyira gyönyörű erős hangja van, hogy ezt nem lehet szavakba foglalni. Először a tánctudására figyeltem fel, egyszerűen tökéletes. A stílusa is nagyon tetszik, olyan egyedi és különleges. Nagyon sajnálom, hogy kilépett a KARA-ból, de most boldog vagyok, hogy nem végleg tűnt el, mert nagy veszteség lett volna.
Itt egy régi KARASIA-s fellépése, nekem nagyon tetszik:
HaRaChan
2015. január 07. 14:55
Az igazság, hogy Nicolet eleinte nagyon nem szerettem, mert úgy gondoltam, hogy nem illik a csapatba. Azonban nagyot tévedtem és már meg is bántam.
Nicole egy nagyon tehetséges lány, remek a tánctudása is nagyon szeretem, ahogy énekel. Nem is tudom, hogy van-e nála jobb női rapper?!
A stílusa is nagyon tetszik. A Kara listámon jelenleg Nicole a negyedik, bár nagyon sokáig harmadik volt.
Sajnálom, hogy már nem tagja a csapatnak, de én akkor sem tudok másként tekinteni rá.
Örülök, hogy ennyire megszerettem és az én szívemben örökre a csapat rappere marad.
Már most nagyon hiányolom a rap tudását!!!!
Nicole egy nagyon tehetséges lány, remek a tánctudása is nagyon szeretem, ahogy énekel. Nem is tudom, hogy van-e nála jobb női rapper?!
Sajnálom, hogy már nem tagja a csapatnak, de én akkor sem tudok másként tekinteni rá.

HaRaChan
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.