House Of Wax
"egyre komolyabb és változatosabb szerepeket is kap" - már elnézést, de ez most komoly? think.gif
Az Álomháborúban úgy néz ki mint egy útszéli, a Spring Breakersben illetve a The Frozen Groundban azt is játszik, ráadásul a Machete Killsben is biztos vagyok benne, hogy egy közönsége k.. lesz, tekintve milyen volt az első része a filmnek.
Jó persze, a kedvencünk, legyünk vele elfogultak, de basszus, azért ne mondjuk már, hogy a r*banckodás komoly és változatos szerep. Ezzel magát a színészetet alázzuk meg!
Mondasz valamit! Amúgy meg most beismerte hogy drogozott vagy csak én nem értem?
Forrás: http://starity.hu/magazin/42781-vanessa-hudgens-boldog-es-nem-erdekli-mit-mondanak-masok/#ixzz2eanFTlfN
Vanessa Hudgens boldog és nem érdekli mit mondanak mások
2013. szeptember 11. 15:58
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
2013. szeptember 11. 17:35
Hát a képek nem a legjobbak,de azért nem is rosszak!!
2013. szeptember 11. 17:59
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Ezek a képek bénák
de én szeretem Vanessat és kicsit néha tényleg k_rvásan viselkedig de ez a szerepeiben is megmutatkozik rendesen xd
2013. szeptember 11. 18:16
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Erős kijelentés volt tőle, hogy ne foglalkozzunk a jövővel. Szerint pont hogy foglalkozni kell, fel kell készülni azokra a problémákra, amikre lehet, hogy ne a probléma megjelenésével együtt pánikrohamot kapjunk. Pl a továbbtanulás: a,b sőt, még c tervem is van, bármely esetre, mintsem, hogy 18 évesen vistíva rohanjak felvágni az ereimet, hogy sehova sem vettek fel, mert nem számítottam ki a dolgokat alaposan. Szóval ezzel az "éljünk a mának" dologgal nem értek egyet.
Abban viszont igaza van, hogy példaképként sokan feltekintenek rá, és felelős a tetteiért. Örülök, hogy ezzel tisztában van, mert sokan nincsenek. Az is példás magatartásra mutat, hogy a hibáit megpróbálja kijavítani. Aranyos amit elmondott - feltéve ha nem mind marketingfogás.
Abban viszont igaza van, hogy példaképként sokan feltekintenek rá, és felelős a tetteiért. Örülök, hogy ezzel tisztában van, mert sokan nincsenek. Az is példás magatartásra mutat, hogy a hibáit megpróbálja kijavítani. Aranyos amit elmondott - feltéve ha nem mind marketingfogás.
2013. szeptember 11. 19:45
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Tetszenek a képek, az interjú is elég őszinte lett. Vanessa a HSM óta a kedvencem, mindig valamilyen módon felnéztem rá, ugyan így ezt teszem ma is.
2013. szeptember 12. 17:51
A képeken meseszép Nessa! És az interjú is nagyon jó lett! Egy őszinte és életvidám lány. Imádom őt.
2013. szeptember 15. 12:32
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
de gyönyörű képek lettek *o*
2013. október 14. 17:58
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
nagyon jók lettek, mint egy igazi szupermodell €:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: