A szépséges színésznő a Maire Claire októberi számában állt modellt és adott interjút, ahol mesélt múltjáról, a jelenről és jövőbeli terveiről is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Hudgens boldog és nem érdekli mit mondanak mások
2013. szeptember 11. 02:04
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Az utolsó kép nagyon tetszik. Egyébként kezd szimpi lenni a csaj, értelmes és látszik, hogy már túl van azon, hogy direktben megbotránkoztasson és felnőttködjön. Mostanában tervezem megnézni a The Frozen Groundot, ahogy belenéztem egész korrekt benne, nem reménytelen
2013. szeptember 11. 07:51
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
szépek a fotók jók lettek
2013. szeptember 11. 08:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
"egyre komolyabb és változatosabb szerepeket is kap" - már elnézést, de ez most komoly?
Az Álomháborúban úgy néz ki mint egy útszéli, a Spring Breakersben illetve a The Frozen Groundban azt is játszik, ráadásul a Machete Killsben is biztos vagyok benne, hogy egy közönsége k.. lesz, tekintve milyen volt az első része a filmnek.
Jó persze, a kedvencünk, legyünk vele elfogultak, de basszus, azért ne mondjuk már, hogy a r*banckodás komoly és változatos szerep. Ezzel magát a színészetet alázzuk meg!
Az Álomháborúban úgy néz ki mint egy útszéli, a Spring Breakersben illetve a The Frozen Groundban azt is játszik, ráadásul a Machete Killsben is biztos vagyok benne, hogy egy közönsége k.. lesz, tekintve milyen volt az első része a filmnek.
Jó persze, a kedvencünk, legyünk vele elfogultak, de basszus, azért ne mondjuk már, hogy a r*banckodás komoly és változatos szerep. Ezzel magát a színészetet alázzuk meg!
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. szeptember 11. 10:17
|
|
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline
|
Igen, biztos nehezedre esik elhinni House of Wax komolyabb és változatosabb szerepeket is kap, egyrészt nem akárkikkel játszhat egy filmben, másrészt hasonlítsd össze High Scool Musicalt és The Frozen Ground-ot, de biztos neked van igazad és attól hogy egy-két ilyen szerepet is elvállalt nem hiszem hogy r*banckodik akkor biztos ebbe a filmjébe is Utazás a rejtélyes szigetre meg az összes filmjébe szerinted....ez azért szánalom a köbön...
2013. szeptember 11. 11:16
|
|
Viviiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 799 Csatolások: 4188 Azonosító: 151913 offline
|
Nekem nem volt sosem az a kedvenc, meg most sem szeretem ugy, DE szerintem nagyon is igaza van mindig jo kedejuek kell legyunk es csak a jelennek elni, ami elmult elmult es ami lesz az meg megfog torteni.
2013. szeptember 11. 12:03
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nagyon jók a képek és igaza vanb így kell hozzáálni a a dolgokhoz!
2013. szeptember 11. 12:41
Teljesen egyetértek vele, és gyönyörű a képeken^^
2013. szeptember 11. 14:43
Nem csak a sztárok nyűge, hogy mindenfélét terjesztenek róluk. Nálunk az alkesz szomszéd szereti játszani a környéken a nagy informátor szerepét. De én sem rágódok ezen. Valószínűleg elég unalmas az élete
2013. szeptember 11. 14:46
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
nagyon jók lettek a képek
2013. szeptember 11. 15:33
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó képek lettek,és igaza van Vaninak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.