Daniel Radcliffe „Nehezen szabadulok Harry Pottertől”
2013. szeptember 10. 21:34
ki mondta, hogy nem büszke arra, hogy ő volt Harry Potter? csak annyit mondott, hogy nehéz szabadulni tőle és, hogy meg kell dolgoznia érte. ő legalább semmi rosszat nem csinál, mint egyesek, azért, hogy kitörjön egy szerepből...
2013. szeptember 10. 22:10
Ha meglátok róla én is egy fotót vagy akár egy videót a HP neve jut eszembe.. A dolgokat tisztán látja. Valóban úgy van esélye levakarni a Potter' jelzőt, ha minél több értékelhető filmben szerepel. Ha ilyen gagyikban, akkor ne várja el, hogy a kis ügyetlen varázslótanonc marad. Mint szinész nem a legjobb. Nekem sose tetszett annyira a HP-s karaktere. Keveselltem azt amit ő mutatott a filmben. A bambulás és az unott kép szinte a védjegyévé vált. Azért sok sikert neki.. Emmának sikerült "átlépnie" Hermionét.
2013. szeptember 10. 22:32
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Generációk nőttek fel vele együtt és váltak apró boszorkányokból és varázslókból unalmas muglikká. Már hogy is felejthetnénk el őt?
Majd talán a következő nemzedékek...
2013. szeptember 11. 00:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Már bocsi, nem kioktató, csupán ismertető-tájékoztató szándékkal közlöm, hogy Daniel igen is igyekszik. És szó nincs arról, hogy szégyellné a karakterét, semmi ilyesmi. Intelligens ember és tudatában van annak, hogy enélkül nem tartana ott ahol, ráaadásul a Twilight casttal ellentétben a HP-sek nemcsak megjátsszák a barátságot! Csak ő ténylegesen eldöntötte, hogy a színészettel szeretne foglalkozni, rengeteg alkotásban szerepel, többek között színházi darabokban is, és nem azért, hogy aztán azt mondják rá, hogy Harry Potter de jól játszott, 10 pont a Gryffendale-nek, nem, mert Ő Daniel Radcliffe.
Egyébként a HP előtt is szerepelt már, például A panamai szabó és a Copperfield Dávid alkotásokban, nem túl népszerűek, de fellelhetőek. Bevallom eleinte én is, fiatalabb koromban sokszor tituláltam a sebhelyes arcú fiúnak, a jól ismert sorozatból, de felnőttem és úgy gondolom ez "érettség" kérdése, ki, hogy viszonyul hozzá. Mellesleg a huszadik filmje fölött jár a srác, ami jóval a duplája az előbb említett varázslós szériának.
Egyébként a HP előtt is szerepelt már, például A panamai szabó és a Copperfield Dávid alkotásokban, nem túl népszerűek, de fellelhetőek. Bevallom eleinte én is, fiatalabb koromban sokszor tituláltam a sebhelyes arcú fiúnak, a jól ismert sorozatból, de felnőttem és úgy gondolom ez "érettség" kérdése, ki, hogy viszonyul hozzá. Mellesleg a huszadik filmje fölött jár a srác, ami jóval a duplája az előbb említett varázslós szériának.
2013. szeptember 11. 08:48
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Soha nme fog megszabadulni a Harry Potter imidsztől
2013. szeptember 11. 08:49
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Mindenkinek van emlékezetes szerepe, ami miatt megjegyzik, ha majd több és másfélébb filmeket vállal, idővel nemcsak HP-rel fogják azonosítani. De hát ezzel futott be és igen sok éven át emiatt volt népszerű, emiatt nehéz más szereppel azonosítani.
2013. szeptember 11. 09:08
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Aki látta - és szerette - a Harry Potter filmeket, annak sosem lesz már más Daniel Radcliffe. Szerintem ez ellen nem tud mit tenni.
2013. szeptember 11. 10:47
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
hát ha ez tette gazdaggá, akkor én nem is akarnék szabadulni tőle a helyében
2013. szeptember 11. 11:31
Nekem is ő inkább úgy marad meg, mint Harry James Potter.
2013. szeptember 11. 14:34
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Lehet, hogy mindig is Harry Potter marad, de ő igenis igyekszik. Nem akar tőle megszabadulni, hiszen ez egy fontos korszaka az életének, szerintem csak azt szeretné, hogy ne csak egy karakterhez párosítsák, hanem "húú tudod ő játszott az xy filmben, meg a z-ben is"
2013. szeptember 11. 14:46
Hát igen szegény ettől sosem fog szabadulni, de nem az ő hibája.
2013. szeptember 11. 15:59
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Ezzel én is így vagyok.
2013. szeptember 11. 17:41
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
valamiért nem csodálom hogy nehezen szabadul meg Harry-től...
2013. szeptember 11. 18:08
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szerintem nem is kell az hogy az emberek elfelejtsek vagy hasonlo
nyilvan nehez ugy ranezni h ne jutna eszedbe HP, meg mas filmekben latni. En azert orulok, hogy probalkozik
2013. szeptember 11. 18:19
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
szerintem a harry potter az örök, és soha sem fogják elfelejteni....
2013. szeptember 11. 18:27
|
|
Noncsibaba20000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202681 offline
|
Szerintem sem fog megválni Harrytõl hisz ezt a filmet több ezren látták és innem Lett ismert... :-)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: