Daniel Radcliffe „Nehezen szabadulok Harry Pottertől”
2013. szeptember 10. 18:59
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
A Harry Potter alatt nőtt fel. E miatt a film miatt szerette meg mindenki és ennek a szerepnek köszönheti a rahedli vagyonát!
2013. szeptember 10. 19:04
Én számomra Harry Potter marad!!!
És az utolsó filmje A Halál ereklyéje nagyon jó volt!!!
2013. szeptember 10. 19:07
szerintem ennek a gyereknek nem ez a legkisebb baja, hát hogy néz ki?! ne ítéljetek el ;D
2013. szeptember 10. 19:13
Hát azért sajnálom, persze nekem mindig Harry Potter fog eszembe jutni róla.
2013. szeptember 10. 19:33
szerintem tényleg nehéz 7 film után megszabadulni egy karaktertől, de annak már vége van. felnőtt, nagyon jó színész!
gratulálok neki
büszke lehetne, hogy kiskorában is feltörekvő színész volt!
2013. szeptember 10. 19:41
nekem tök mindegy, hogy milyen híres szerepei lesznek, nálam mindig Harry Potter lesz.
Mint Rober Downey Jr. a Bosszúállókban.
Mint Rober Downey Jr. a Bosszúállókban.
2013. szeptember 10. 19:54
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Jesszusom... már 24 éves:') Emlékszem, mikor még a kis kerek keretes szemüvegben játszotta a varázslót:') Juj, ezt sosem fogom elfelejteni:'3
És igen... innen is látszik, hogy nagyon sok ember - köztük én is - innen ismerem Daniel-t. Ez olyan, mint a Disney-sztárok; nekik sem egyszerű lemosni magukról azt a bizonyos jelzőt... de ez ezzel jár:3 És ha Daniel azt mondja, hogy ezzel a 3 filmmel, lehet, hogy sikerülni fog egy kicsit változtatni a helyzeten, akkor az úgy is van:)
És igen... innen is látszik, hogy nagyon sok ember - köztük én is - innen ismerem Daniel-t. Ez olyan, mint a Disney-sztárok; nekik sem egyszerű lemosni magukról azt a bizonyos jelzőt... de ez ezzel jár:3 És ha Daniel azt mondja, hogy ezzel a 3 filmmel, lehet, hogy sikerülni fog egy kicsit változtatni a helyzeten, akkor az úgy is van:)
2013. szeptember 10. 20:21
|
|
spongyabob11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 205570 offline
|
Én is mindig imádtam Harry-t!! Harry Potter rajongó vagyok...
2013. szeptember 10. 20:31
MIért nem büszke? amit vamphanna mondott az tökre igaz! LEgyen büszke!!!
2013. szeptember 10. 20:56
Persze, hogy nem szabadul Harry Pottertől. Nyolc filmben játszotta el, és kb. van 9 alkotása, egy amiben nem HP volt.
Mégis hogy szabadulna??
Mégis hogy szabadulna??
2013. szeptember 10. 20:59
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nem értem hogy miért olyan nagy baj,hogy nem tudja levakarnimagáról Harry Pottort..Lehet hogy azzal a 3 filmmel nem érne el kkora sikert mint a HP-vel.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: