Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 10. 19:38
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Selenán nem szokna van... és ha mégis akkor mivan véletlenekről szó sem eshet?
2013. szeptember 10. 19:39
Hát egyik se olyan fontos, de: Miley-t én már elhagytam volna Liam helyében, Kim... Úristen, Selena pedig valszeg véletlen csinálta, de ki tudja?
2013. szeptember 10. 19:41
|
|
AmyPondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 205948 offline
|
kissé lapos cikk.... kim fotója furcsa de ez elvárható... selena... hát én em szoknyában látom azon a képen de sokakkal előfordul az ilyen....
a modellt nem ismerem... a twerket utállom... a szakácsnak állt valakit pedig szintén nem igazán ismerem...
a modellt nem ismerem... a twerket utállom... a szakácsnak állt valakit pedig szintén nem igazán ismerem...
2013. szeptember 10. 19:42
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Selena nem baj!
2013. szeptember 10. 19:48
Na.... Miley és Liam még mindig együtt vannak és ezt Liam egy szeptemberi nyilatkozatából tudom. Ma olvastam az újságban, szóval megnyugodtam.
Ha a rajongók nem is, legalább a pasija maradjon meg neki.
2013. szeptember 10. 19:49
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Kimtől picit megilyedtem, Selena meg tuti véletlenül villantott.
2013. szeptember 10. 19:49
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.09.10. 18:26)
Selena villantása hírértékű, valóban.
Mellesleg, most akkor mi van Miley és Liam közt? Nagyon nehezen tudom nyomon követni a kettejük kapcsolatát, kérem ha tudja valaki, akkor magyarázza már el nekem.
Mellesleg, most akkor mi van Miley és Liam közt? Nagyon nehezen tudom nyomon követni a kettejük kapcsolatát, kérem ha tudja valaki, akkor magyarázza már el nekem.
Állítólag már nincsenek együtt (meg nem erősített)
A másik verzió, hogy együtt vannak, de külön szobába alszanak, és napok kérdése a dolog.
És van egy olyan verzió is, hogy Liam és a managere jövő hónapba jelentik be, hogy vége.
Szerintem inkább a második lehetséges, habár ki tudja...
2013. szeptember 10. 19:51
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Pont Selena az aki akarattal villantana... Biztos csak véletlen.
2013. szeptember 10. 19:52
|
|
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline
|
Szerintem Selena nem is villantott csak a cikk íroja odavágott egy csillagot..
2013. szeptember 10. 19:52
Kíváncsi vagyok, Charlie drága mit alkotott a konyhában
De Max vajon miért nem volt ott? Ez furi...
Nicolenak feltűnési viszketegsége van :S
Anais gyönyörű a képen *-* Remélem, scan is lesz belőle nemsokára!
Scout IMÁDNIVALÓ
Hatalmas szíve van
Kim olyan, mint aki épp most szívta ki valaki vérét XDD Szörnyű kép.
Miley kijelentése furcsa, meg az is, amit az ismerősük mondott. :S Mégis mire gondolt?
Selena meg... lehetett akár véletlen is.
Egyébként jó, h ezt észrevettétek, h egy szót elírtam a cikkben. A lényeg, h villantott, nem? Aki olyan hülye, h nem húz bugyit, ha fellépésre indul, ne csodálkozzon, ha megszólják.
Nicolenak feltűnési viszketegsége van :S
Anais gyönyörű a képen *-* Remélem, scan is lesz belőle nemsokára!
Scout IMÁDNIVALÓ
Kim olyan, mint aki épp most szívta ki valaki vérét XDD Szörnyű kép.
Miley kijelentése furcsa, meg az is, amit az ismerősük mondott. :S Mégis mire gondolt?
Selena meg... lehetett akár véletlen is.
Egyébként jó, h ezt észrevettétek, h egy szót elírtam a cikkben. A lényeg, h villantott, nem? Aki olyan hülye, h nem húz bugyit, ha fellépésre indul, ne csodálkozzon, ha megszólják.
2013. szeptember 10. 19:55
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Jézusom, azért mert mások (konkrétan Mileyra gondolok) pucérkodással akarnak felnőttnek látszani, attól még Selenáról nem kell ezt feltételezni. Főleg, hogy eddig sem erről volt híres. Szimpla baki, egy kellemetlen szitu. A legjobbat akarja nyújtani, így történnek ilyenek. Nem kell rosszra gondolni.
2013. szeptember 10. 20:00
Ja, mert szokásom kamu cikkeket írni, és a hírszerkesztők is csak azzal vannak elfoglalva, h mindent kitegyenek, amit az emberek beküldenek -.-"
És mivel nem hiszed el, kattints ide, itt láthatod csillag nélkül is, több fotót is készített egy szemfüles rajongó. A képet egyébként csillaggal láttam a neten is, nem én tettem oda.
És mivel nem hiszed el, kattints ide, itt láthatod csillag nélkül is, több fotót is készített egy szemfüles rajongó. A képet egyébként csillaggal láttam a neten is, nem én tettem oda.
Idézet (Selena-1D fan @ 2013.09.10. 19:52)
Szerintem Selena nem is villantott csak a cikk íroja odavágott egy csillagot.. 
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: