Tüntetnek a Miss World ellen
2013. szeptember 10. 19:47
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Teljesen jogos amit műveltek, attól eltekintve hogy a Miss World az FELEMELI a nőket, bár én is a szépségversenyek ellen vagyok. Szerintem is rossz dolog, mert szerintem nagyon sok embert tönkre tesz... Az teljesen más dolog, hogy a nők csadorban járnak, DE KÖNYÖRGÖM, nekik pont aza furcsa hogy MI hogy élünk... Ők így nőttek fel, így nevelték őket... Akármennyire is borzalmas h eladnak egy 8 éve skislányt pénzért, egy férfinak, hogy a felesége legyen, akármennyire borzalmas a becsületgyilkosság, egyszerűen el kell fogadnunk hogy ŐK ÍGY ÉLNEK! Utálatos dolog szidni őket, azért mert ők így nevelkedtek. Soha senki az égvilágon nem fogja tudni őket megváltoztatni... Szerintem teljesen elfogadható ez a tüntetés... Az ég szerelmére... Mondom, akármennyire borzalmas az ő életük, a többség elfogadja... Sőt sokan szenvednek is... én is segítenék rajtuk, de NE SZIDJUK ŐKET! Legyetek oly kedvesek... Hogy gondokozzatok el....
2013. szeptember 10. 20:05
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ezt a muszlimok mondják? Gyalázat a sors, amit ott a nőknek osztanak. A csador a legkevesebb... Utálom a szépségversenyeket, az azokon pipiskedő nőket, de itt egyik kutya, másik eb.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 10. 21:42
És ezt pont olyanok mondják, akik eltakart arccal élnek???? Vicc... Én nem sértegetem más kultúráját, de jó hogy nem az egész világ a muszlimok igényei szerint fognak élni.... -.-" És amit Wenxia Yu képével csináltak az nem lealacsonyítás és a női nem sértése? Ezek után miről beszélnek?
Charlotte Benning
2013. szeptember 10. 22:51
Irónia az egész. Szerintem nem is azzal van gondjuk, hogy a szépségversenyen induló lányok alá rendeltek lennének, hanem nekik azt szúrja a szemüket, hogy a versenyen "túl" sokat mutatnának meg magukból leendő szépségkirálynők. A szárong használatát ezért is alkalmazzák náluk, mert igy az elvárásaiknak megfeleltetve, és hagyományaiknak némi hiányában, de "kielégitve" használják ki a szituációt. Én szerintem ez válthatta ki belőlük a felháborodást. A vallás évezredek óta az emberiség egyik legfőbb kincse a közel-keleti országokban. Ők erre vannak tanitva, és ehhez kell törekedniük, hogy kövessék az előirtakat, mert ha megszegik annak súlyos következményei lehetnek..
Charlotte Benning
2013. szeptember 11. 00:09
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Kaina Ott a pont! Köszönöm, én is ezt akartam írni. Mi is tüntessünk ellenük, mert engem a burka sért, és szerintem lealacsonyítja a nőket.
Charlotte Benning
2013. szeptember 11. 10:55
Karinának tényleg igaza van!
Ha ennyire komoly fellépéssel vannak a verseny ellen nem értem miért nem rendezik meg inkább máshol.
Ha ennyire komoly fellépéssel vannak a verseny ellen nem értem miért nem rendezik meg inkább máshol.
2013. szeptember 12. 18:22
Nem tudom, mit szóljak... A muszlimok kicsit (?kicsit?) túlzásba estek.
2013. szeptember 13. 01:18
Az iszlám kultúra és vallás mindig is lealacsonyította a nőket, hisz ott tényleg "kuss" a neve minden nőnek. Az alkotmányos jogaik a főzzél, mossál, takarítsál, szüljél "munkakörrel" be is zárul így aztán ez tényleg ironikus, hogy pont ők tüntetnek a szépség verseny ellen, ami szerintük tárgyakká alacsonyítják a nőket, mintha ők otthon nem úgy kezelnék őket.
Az egy dolog, hogy a vallásuk szerint a nő a szemén kívül nem mutathat semmit, de azért nem kéne ennyire szűk látásmóddal rendelkezniük.
Másrészt ez valahol a szépségverseny szervezőjének is a számlájára írható, mert azért pont egy ilyen országot kiválasztani elég hülye ötlet volt...
Mondjuk én ezt a szépségverseny mizériát se fogom soha megérteni még is mire jó. Egyik se különleges, se szép csak egyszerűen TUCAT. Ez is csak tovább ülteti bele a nőkbe azt a hibás képet, hogy az a szép, ha minél vékonyabb vagy és agyon vagy sminkelve.
Az egy dolog, hogy a vallásuk szerint a nő a szemén kívül nem mutathat semmit, de azért nem kéne ennyire szűk látásmóddal rendelkezniük.
Másrészt ez valahol a szépségverseny szervezőjének is a számlájára írható, mert azért pont egy ilyen országot kiválasztani elég hülye ötlet volt...
Mondjuk én ezt a szépségverseny mizériát se fogom soha megérteni még is mire jó. Egyik se különleges, se szép csak egyszerűen TUCAT. Ez is csak tovább ülteti bele a nőkbe azt a hibás képet, hogy az a szép, ha minél vékonyabb vagy és agyon vagy sminkelve.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.