Amugy irto szimpatikus cikk rola! Nagyon jo pasi. helyen lehet a szive
Adam Lambert: „Néha nehéz meghallanunk a kritikákat”
2013. szeptember 10. 18:44
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
És most megsajnáljam? Azért nehéz meghallani a kritikákat fiam, mert az elvakult rajongóitoknak hisztek, akik még azért is odalennének ha egy új videóklippetekben egymást falnátok fel. Persze, hogy ezáltal fittyet hánytok a kritikákra, amit egyébként sokatoknak érdemes lenne elfogadni.
2013. szeptember 10. 18:52
Idézet (habibi @ 2013.09.10. 18:44)
És most megsajnáljam? Azért nehéz meghallani a kritikákat fiam, mert az elvakult rajongóitoknak hisztek, akik még azért is odalennének ha egy új videóklippetekben egymást falnátok fel. Persze, hogy ezáltal fittyet hánytok a kritikákra, amit egyébként sokatoknak érdemes lenne elfogadni.
Igen, Adam pont azt mondta, hogy a negatív kritikát is ugyanúgy el kell fogadni, mint a pozitívat (Persze ez szerintem csak akkor áll fenn, ha nem annyiból áll a negatív kritika, hogy "hülye b*zi" meg sok hasonló nagyon értelmes megnyilvánulás). Akkor mi is a probléma? Elhiheted, hogy ő neki azért van fogalma erről, hiszen nagyon sokan támadták/támadják a nemi identitása miatt. Ő tisztában van vele és elfogadja, hogy vannak olyan emberek, akik nem kedvelik őt vagy a zenéjét. Legalábbis nekem ez jött le a nyilatkozatából, javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek. Egyáltalán nem volt szó arról, hogy sajnálni kéne, ő nem az a fajta előadó, aki ebből szeretne megélni.
2013. szeptember 10. 19:06
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
A nagy hírneve is sikerei ellenére is megnyilvánul, hogy Adam milyen alázattal és tisztelettel, értelmesen beszél, és ez (is) olyan szerethető benne
Ritka jó előadó, akinek ami a szívén, az a száján, és ezt mégis intelligens és példaértékű szavakkal teszi, amivel szinte folyton nagy igazakat mond
2013. szeptember 10. 19:39
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Zsécii:
Félre értés ne essék, ezt személy szerint Adamre értettem. Problémám nincs vele, nem mondanám magam fanatikusnak, közömbös a számomra, a nemi identitása pedig hidegen hagy. Tudom, úgy hangzott mintha kifejezetten rá céloztam volna a véleményemben, de csak úgy jött ki nyelvtanilag, egyébként másokra gondoltam, de mivel ebben a cikkben volt ez a téma (részben) gondoltam ide írom le erről a véleményemet.
Elnézést, ha félrevezető volt a megnyilvánulásom
Félre értés ne essék, ezt személy szerint Adamre értettem. Problémám nincs vele, nem mondanám magam fanatikusnak, közömbös a számomra, a nemi identitása pedig hidegen hagy. Tudom, úgy hangzott mintha kifejezetten rá céloztam volna a véleményemben, de csak úgy jött ki nyelvtanilag, egyébként másokra gondoltam, de mivel ebben a cikkben volt ez a téma (részben) gondoltam ide írom le erről a véleményemet.
Elnézést, ha félrevezető volt a megnyilvánulásom
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: