A SuperTV2 új műsorában, a Pimasz Úr Ott alszik-ban Papp Gergő látogat el hazai celebekhez. Gergő különösen élvezte a Márknál töltött éjszakát, hisz régóta barátok és olyan dolgokat tudott meg a stylistról, amikre nem is gondolt volna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Papp Gergő Lakatos Márknál éjszakázott
2013. szeptember 09. 19:43
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
na tudod ki aludna nála.
2013. szeptember 09. 19:45
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
omg én se aludtam volna nála...xd ki tudja mire képes xddd ez nagy volt
2013. szeptember 09. 19:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Akit érdekel úgyis megnézi akit nem,nem.
2013. szeptember 09. 19:58
Jó cikk lett!
OFF: Kedves hozzászólok! Már elnézést kérek, de a "Lessünk be xy otthonába" cikksorozat hírértékű? Vagy az, hogy 1D-s akárkinek szülinapja volt? Kötve hiszem. Ez az oldal nem arról szól, hogy mi hírértékű és mi nem. Cikkeket ír boldog, boldogtalan, amik vagy bekerülnek, vagy nem. Mivel ez egy sztárokkal foglalkozó oldal, nyilván megjelennek cikkek a hírességekről, még olyan is, ami sokakat nem érdekel. Nem kell nézni, ennyi. Én így gondolom. Félreértés ne essék, nem kívánok megsérteni senkit, főleg nem a cikkírókat vagy a starity-t.
OFF: Kedves hozzászólok! Már elnézést kérek, de a "Lessünk be xy otthonába" cikksorozat hírértékű? Vagy az, hogy 1D-s akárkinek szülinapja volt? Kötve hiszem. Ez az oldal nem arról szól, hogy mi hírértékű és mi nem. Cikkeket ír boldog, boldogtalan, amik vagy bekerülnek, vagy nem. Mivel ez egy sztárokkal foglalkozó oldal, nyilván megjelennek cikkek a hírességekről, még olyan is, ami sokakat nem érdekel. Nem kell nézni, ennyi. Én így gondolom. Félreértés ne essék, nem kívánok megsérteni senkit, főleg nem a cikkírókat vagy a starity-t.
1 felhasználónak tetszik:
xMilesss
2013. szeptember 09. 19:59
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Most komolyan azért nem aludtatok volna nála mert meleg? Emberek ez mi? De persze máskor meg csak nyugodtan hangoztassátok, hogy ti elfogadtok mindenkit úgy ahogy van. Képmutatás a javából, de sebaj, már meg lehetett szokni...
Én egyébként nagyon bírom Márkot, bár azt nem értem, hogy ezt miért kellett egy egész cikkbe belefoglalni, de hát na. Válság van
Én egyébként nagyon bírom Márkot, bár azt nem értem, hogy ezt miért kellett egy egész cikkbe belefoglalni, de hát na. Válság van
2013. szeptember 09. 20:12
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.09. 19:58)
Jó cikk lett!
Nem lehet mindig Miley Cyrus, Justin Bieber, Selena Gomez vagy az 1D a téma, de mindegy. Akit nem érdekel, ne olvassa el. Ha pedig még is megtette volna, akkor ne kommenteljen, hogy 'kit érdekel?' stb. Engem sem köt le néhány cikk, még se pofázok bele, hogy 'lesz*rtam'
Egyébként Márk nekem nem annyira szimpatikus, de nem azért, mert meleg. Ezzel nincs semmi bajom. Viszont meg fogom nézni a holnapi részt, mert kíváncsi vagyok rá.
2013. szeptember 09. 20:41
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
erre kiváncsi vagyok
2013. szeptember 09. 21:32
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Márk meleg? :I Éreztem, de nem baj. Őszinte ember.
2013. szeptember 10. 05:58
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.09. 19:58)
Jó cikk lett!
Miért kell még Liam szülinapos cikkén lovagolni?
2013. szeptember 10. 11:09
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Ugyan nem voltam oda az első epizódért, azért ezt még megnézem.
2013. szeptember 10. 14:16
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Hmm nekem a Nagy Duett óta szimpatikus Márk
Ezt esküszöm megfogom nézni, pedig nem terveztem egyik részbe se belekukkantani...
Egyébként meg újfent csalódtam a drága Starity-s társadalomban
Komolyan néha már nem is értem miért nem hagytam itt régen ezt az oldalt...
Egyébként meg újfent csalódtam a drága Starity-s társadalomban
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.