Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 09. 19:54
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszik! Imádom ezt a dalát,ez az egyik kedvencem tőle
A klipp nagyon jó lett,imádom !
2013. szeptember 09. 19:54
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Egyszerűen imádom a dalt, csodálatos. Senki ne mondja, hogy nem tud énekelni, fantasztikus a hangja. A klipp alapötlete még jó is, az eleje tetszett, de amikor elkezdte nyalogatni azt a kalapácsot, elröhögtem magam
Inkább hallgatom az audio verziót
2013. szeptember 09. 19:55
|
Andy18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 84140 offline
|
Annyira gáz hogy szinte már hányingerem van. Miley Cyrus aki még mindig erőltetetten akar kilépni a (Hanna Monatana) jó kislány szerepből, csak még ezt is szarul csinálja, mert hogy nem áll jól neki az is biztos. Csak szánalmat érzek iránta... Am. a dal nem rossz valóban, de én még hangját se bírom.
2013. szeptember 09. 19:57
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
A dalt nagyon szeretem,kedvenc dalom tőle,viszont a klip borzalmas! Mi a francnak kell kalapácsot nyalogatni,meg állandóan pucérkodni? Legalább ehhez a számához ne csinált volna ilyet. Gusztustalan.
2013. szeptember 09. 19:57
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem a We Can't stop jobbat tetszett.
2013. szeptember 09. 19:58
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
A meztelenkedésnek van ízléses művészi módja. Ahhoz viszont az kell, hogy mindez hozzátegyen valamit a kontextushoz, az adott filmhez, dalhoz, videokliphez. Ez itt nem történt meg. Még ha a dalt lehetne is úgy értelmezni, hogy a meztelenség és kiszolgáltatottság motívumként szerepeljen, annyi szent, hogy azt semmiféleképpen sem igényli sem a szöveg sem pedig a dallam, hogy mindezt ilyennyire túlzott szexualitással és kalapácsnyalogatással egészítsék ki. Ezen a ponton senkit sem érdekel a dal vagy egyéb művészi termék, amit Miley szeretne megosztani a világgal, és az a szomorú, hogy ezek szerint őt sem. Lehet a botrányokat felhasználni a sikerhez, Madonna például igazi mestere ennek, de van egy pont, amin túllépve az ember önnön művét tiporja a sárba. Cyrus kisasszony jelenleg eme vonal túloldalán ácsingózik egy 500 km-es távolságban.
2013. szeptember 09. 20:00
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
1. A dalcímek már rég megjelentek csak mondom.
2. A dal és a klip is zseniális.
3. Ha jót nem bírtok írni Mileyról, akkor inkább ne írjatok róla semmit.
2. A dal és a klip is zseniális.
3. Ha jót nem bírtok írni Mileyról, akkor inkább ne írjatok róla semmit.
2013. szeptember 09. 20:05
a szám maga szép de a klippet egy szóval jellemezném: fujj.
2013. szeptember 09. 20:10
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
majd én eldöntöm, hogy hova írok és hova nem...
1.a szám nem rossz
2.ó hogy kapna hüvely gombát xD
3.annyira hidegen hagy már, hogy mit mutat meg magából és mit nem :)okoskodni bárki tud, jeeee
1.a szám nem rossz
2.ó hogy kapna hüvely gombát xD
3.annyira hidegen hagy már, hogy mit mutat meg magából és mit nem :)okoskodni bárki tud, jeeee
|
|
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline
|
Már rég megműtette az orrát? Mert én csak itt és most vettem észre, nem túl szép munka.
|
|
SulliInsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 190033 offline
|
a dallal nincs semmi gond,viszont a videóklipp borzalmas!!! Ehhez a színvonalhoz már tényleg művészet kell,meztelenül hajlongani egy olyan embernek,aki anno tinédzserek kedvence volt,hát mondhatni szánalmas.Ezért lesz vége az amerikai zeneiparnak...
2013. szeptember 09. 20:12
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
mikor kijött a dal olvastam 1 hozzászolást hogy ugyis el fogja cseszni a klipet..hét igy is lett..ez elvileg ez egy szerelmes szám de miley ebben is csak egy lehetőséget látott hogy kalapácsot nyalogasson meg meztelenül lovagoljon azon a golyón..mivan ezzel a nővel??mint egy kanos kutya aki az ember lábát toszogatja...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: