Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 09. 19:17
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
1. Undorító.
2. Attól, hogy műkörmei vannak és piros rúzs díszeleg a száján, míg nem egyenlő egy nővel, mert engem hamarabb emlékeztet egy férfire, mint egy nőre.
3. Mű, a zene szólt, de a klip is ment, csak nem tudtam elhinni, hogy a kettő együtt van.
4. Kb semmi nem történik ami említésre méltó lenne. Nuku történet.
Nos igen. Újabb szenny.
2. Attól, hogy műkörmei vannak és piros rúzs díszeleg a száján, míg nem egyenlő egy nővel, mert engem hamarabb emlékeztet egy férfire, mint egy nőre.
3. Mű, a zene szólt, de a klip is ment, csak nem tudtam elhinni, hogy a kettő együtt van.
4. Kb semmi nem történik ami említésre méltó lenne. Nuku történet.
Nos igen. Újabb szenny.
2013. szeptember 09. 19:18
|
|
sellyzendyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 195899 offline
|
A dal nagyon jó!! de a Klipp az rosszabb mint a we can't stop Klippje!!
2013. szeptember 09. 19:20
A cover amit miley csinált, eredeti verzióban, lana del rey dalai közt található meg: Off To The Races. Aztaaa... Nagyon ötletes dolog meztelenül ülni egy vasgolyón, valaki írta,"mintha a fiatal lady gagát látná" Hát Lady Gaga 27 évével még fiatalnak mondható. Az meg megint más, hogy Májli meg Gaga közt óriási különbségek vannak.Lehet, hogy Gagának is van egy halom baromsága, de azt ő találja ki magának, ő készíti el, tervezi meg,hogy mit is fog csinálni, ennek a kontárnak megmondják mit kell, ennek a folytatása az lesz, hogy piálni meg drogozni fog, szinte tuti.
Remélem holnaptól minden tinilány kalapácsot fog szopkodni, legyen ez az új trend a twerkelés után. Gondolom ennek is lesz majd 200 millió nézettsége és verik a mellüket a fanok, hogy "haha ez a legjobb" ja. Amíg teen choice meg nickelodeon awardra mászkál katy perry-vel karöltve, addig ne pattogjon senki:D
Remélem holnaptól minden tinilány kalapácsot fog szopkodni, legyen ez az új trend a twerkelés után. Gondolom ennek is lesz majd 200 millió nézettsége és verik a mellüket a fanok, hogy "haha ez a legjobb" ja. Amíg teen choice meg nickelodeon awardra mászkál katy perry-vel karöltve, addig ne pattogjon senki:D
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Nos..
Ez egy fokkal jobb az előző számnál(?) Talán.. Nem tudom, mostanában az a divat, hogy minél kevesebb ruha legyen rajta a klippben, és akkor több ember fogja nézni, vagy mi?
Mert szerintem ez már kívül esik az 'ízlésesen pucéron'. Már ha van ilyen.:/ Szerintem a szám gyönyörű, én első hallásra beleszerettem (még klipp nélkül), és sajnos elég illúzió romboló volt ez az egész számomra... Ebben a klippben mikor a falat törte, én úgy éreztem, a saját démonjaival küzd valamilyen szinten... Hiszen a legutóbbi 'előadása' után rengeted támadás és nem várt fordulat történt vele.. azt hittem egy picikét visszavesz majd, hát nem így törtnét.
Én nem kérem vissza a régi Mileyt, de egy ízlésesebb, jobban öltözött változatot elfogadnék.
De ha ő így érzi jól magát.. csak nehogy megbánja aztán..
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
ez a lány már egy rémálom
|
|
XxStellaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 204816 offline
|
Jó kis dal lenne ez. De most komolyan, minek kell egy kalapácsot nyalogatni?!? ... Ezzel nem fog felnőni az életben soha ... meg folytonos pucérkodással...
2013. szeptember 09. 19:22
|
|
haannaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.31. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 210970 offline
|
a dal egyszerűen... wow! nagyon jó. lassú, és kicsit olyan régi-Mileys:) a klipp is szerintem jó. de meg kell hagyni, hogy Miley-nak most mar ez a stílusa, nem tudunk mi ezen változtatni. csak ő. x
2013. szeptember 09. 19:22
Idézet (MachineMagic @ 2013.09.09. 19:16)
TheDanush: Gaga nem r*banc, Gaga egyedi és tehetséges, Miley-ról már nem igazán mondható el ez...
teljesen igaz
2013. szeptember 09. 19:23
Fantasztikus klip, még fantasztikusabb hangzással. Miley ismét süllyedt.
2013. szeptember 09. 19:24
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nem igazán értem, hogy a dal hangzásvilágához hogy jön a meztelenül r*banckodás meg a kalapács nyalogatás. Aki rájött, az igazán felvilágosíthatna.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: