Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 15. 15:23
|
|
Robin foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 211744 offline
|
Rek4 már nem azért,deh neked ehhez mi közöd?Semmi!-.-"Nem tetszik?Akkor neh nézd-.-"Attól még nem kell őt el mondani mindennek-.-"!Alexaa0310 Miley nem k*rva!-.-"Neked is ugyan az nem tetszik? akkor nm kell nézni-.-"Deh attól még mert ő most ilyen nem kell le k*rvázni mert nem az!-.-"
2013. szeptember 15. 16:07
|
|
dodocsicsi29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 211729 offline
|
Most már urálom mileyt megrondult a régi mily szép volt és jó de a moytani miley a nyomáby sem ér szerintem.
2013. szeptember 15. 17:22
|
Luca Pollakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 209592 offline
|
A szám tetszik... bár nem tudom miről szól, hisz kb. annyit tudok angolul mint egy tál főttkáposzta, de tetszik.
Viszont jobban is felöltözhetett volna... és miért a kalapács?... És miért kell nyalogatni? Mondjuk mindenkinek más ízlik...
2013. szeptember 15. 19:37
|
|
BigbangTopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 211394 offline
|
Nem értem miért kellenek ilyen klippek... A szám viszont tök jó
2013. szeptember 15. 20:46
|
eperke02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 211723 offline
|
a zene az jó... de a klipp tartalma kb egyenlő ezzel http://www.youtube.com/watch?v=e6-HYjz2bAw
2013. szeptember 16. 16:12
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Miley szép lány!
De egy klippben inkább a zene izgat,és ezért nem nagyon értem azt ,hogy miért kellilyen klippeket készíteni.
De egy klippben inkább a zene izgat,és ezért nem nagyon értem azt ,hogy miért kellilyen klippeket készíteni.
2013. szeptember 16. 16:54
Nekem tetszik a szám nagyon.
A videó az nem nagyon.
De a szám nekem nagyon bejön.
A videó az nem nagyon.
De a szám nekem nagyon bejön.
2013. szeptember 16. 19:13
A dalt már eddig is imádtam, oda-vissza fújtam a szöveget (ami mellesleg nagyon megérintett), a klipről pedig csak annyit, hogy nem érdekel. Vagyis, nem lett rossz, de nem is lett túl jó. A történetelmesélés sztori tetszik, de a fájdalmat máshogy is ki lehetett volna fejezni, nem kellett volna kalapácsot nyaldosnia. Az meg, hogy pucér a saját - ! -, klipjében, kit érdekel? Az Ő dolga, hagyd rá.
2013. szeptember 17. 17:57
Idézet (Nika @ 2013.09.10. 14:31)
Kitudja miéert csinálhatja ezt??!!Lehet érzelmi okai vannak!! 
Igen sajnos
2013. szeptember 21. 22:55
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Szerintem nem botrányos a klip. Felnőtt nő azt csinál amit akar és nem is értem miért keltett ekkora felháborodást. Mert már nem a kis 10 évesek kis kedvence? Lépjetek már túl! Már NEM a kicsi Hanna Montana. Nagyon tehetséges gyönyörű nő lett belőle.
2013. szeptember 27. 15:03
Senkinek nem jön be a klip, de a szám annál inkább:D A száma tényleg jó lett, olyan Mileyis de most komolyan, mi ez a klip? Ezzel mégis mit akart elérni?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: