Miley Cyrus:
"A videó sokkal többet jelent, ha az emberek túljutnak azon, hogy meztelen vagyok, és valóban rám néznek. Látszik, hogy még a dal hangzásánál is sokkal összetörtebb vagyok. A dal egy pop ballada, egy olyan szerzemény, amivel mindenki azonosulni tud, mert egy ponton az életben ők is éreztek már hasonlóan.
Ha az emberek a nyilvánvaló mögé tudnak nézni, és egy kicsit használják a fantáziájukat, rájöhetnek, hogy a klip mit is jelent valójában: kiszolgáltatottságot sugároz. Ha belenéznek a szemembe, látják, hogy szomorú vagyok. Nehezebb volt felvenni a klipet, mint felénekelni a dalt a stúdióban. Nagyon érzelmes és nehéz volt a munka."
Igen, mert egy totál meztelen nő szemébe olyan könnyű nézni :DDD ha Miley drága azt szerette volna elérni, hogy az emberek a SZEMÉBE nézzenek, akkor esetleg felöltözhetett volna. Mert az érzelmei helyett én csak a k*rvaságát látom.
Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 13. 18:09
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
A szám nagyon jó
A klipp viszont nem. Az eleje még tetszett is amikor csak az arca volt benne. De utána fujj.
2013. szeptember 13. 18:33
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
borzalmas!!! annyi mindent elképzeltem ehhez a kliphez, művésziességet, kreativitást, de ezt az újonnan jött primitív viselkedését semmiféleképpen...
2013. szeptember 13. 19:19
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
A dal tökéletes, de ha valamit mondani akar vele, akkor azt ne meztelenül tegye... Így nem arra fognak figyelni, hogy úristen, de szép a dal, hanem arra, hogy micsoda egy utcasarki ez a csaj...
2013. szeptember 13. 19:48
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Ezt a figyelmetekbe ajánlom..
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236152_561664280553991_957240482_n.jpg
(aki nem értené..)
Tisztázzunk valamit. Ti, srácok nem értitek meg a videoklipem. Megcsókoltam a kalapácsot hogy megmutassam hogy titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Meztelen vagyok, hogy megmutassam ahogy Liam tönkretett engem, lelkileg "meztelen és levetkőzött" ami azt jelenti hogy belül vagyok megsértve. A bontógolyó szimbolizálja a pusztító szerelmet, ezért ez a címe. (A bontógolyó széttöri a falat és otthagyva fekszek az emlékeiben), tehát ahelyett hogy "k*rvának" vagy "r*bancnak" szólítotok , vegyétek észre hogy egy történetet próbálok elmesélni ami rosszul sült el és lelkileg tönkretett engem.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236152_561664280553991_957240482_n.jpg
(aki nem értené..)
Tisztázzunk valamit. Ti, srácok nem értitek meg a videoklipem. Megcsókoltam a kalapácsot hogy megmutassam hogy titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Meztelen vagyok, hogy megmutassam ahogy Liam tönkretett engem, lelkileg "meztelen és levetkőzött" ami azt jelenti hogy belül vagyok megsértve. A bontógolyó szimbolizálja a pusztító szerelmet, ezért ez a címe. (A bontógolyó széttöri a falat és otthagyva fekszek az emlékeiben), tehát ahelyett hogy "k*rvának" vagy "r*bancnak" szólítotok , vegyétek észre hogy egy történetet próbálok elmesélni ami rosszul sült el és lelkileg tönkretett engem.
2013. szeptember 13. 20:53
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
imádom a dalt <3 de ez a klipp ....
2013. szeptember 14. 10:37
|
|
Nate98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 207663 offline
|
Szerintem a szám nagyon is jó. Lehet, hogy a videóklipp kicsit durvára sikerül, de szerintem Miley így akarta. Megakarja velünk értetni azt a fájdalmat, amit ő érez!
2013. szeptember 14. 10:50
Teljesen tönkre teszi magát! Valaki húzza már föl a gatyályát és egyszerűen be kell perelni mert ő a gyerekek egyik példaképe és ilyen példákat mutatni..... Ne félj Miley! Hamarosan majd a hűvös celládban fogod tölteni az életed és ott nyugodtan bohóckodhatsz!
2013. szeptember 14. 10:57
Egyébként eg miért kéne megmutatni az érzéseit? Hát ti se értitek meg? Csak azért csinálja ezt, hogy még mindig figyeljünk rá, ha leszarjuk akkor neki kell megértenie, hogy tönkre ment a hírneve! Majd itt elkezd pórnózni, mint a legtöbb csődbe ment sztár! Ha meg most felfigyelünk rá, tovább fogja ezt az őrületet csinálni! Inkább menjen pszichológushoz! Ez a nő beteg! Nem látjátok?! Értsétek már meg, ha szépbeszéddel nem, akkor így!
2013. szeptember 14. 11:53
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Én tényleg megértem, hogy ezzel a szenvedését akarja megmutatni másoknak, de én valahogy nem tudom ezt átérezni, ha egy kalapácsot nyalogat...Igazán módszert válthat, mert így nem jön le nekem a lényeg.
Ez az egész csak magamutogatás profi szinten, mondhat bárki bármit. A szenvedés és fájdalom kimutatását nem így kell leintézni és pont.
Ez az egész csak magamutogatás profi szinten, mondhat bárki bármit. A szenvedés és fájdalom kimutatását nem így kell leintézni és pont.
2013. szeptember 14. 14:34
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
hátt ez hülye...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: