Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 12. 17:15
|
|
Barbyka1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 169239 offline
|
a klipp borzalmas. de a zene nagyon jó *.*
2013. szeptember 12. 18:15
No, én is megnéztem.
Azt így az elején leszögezném, hogy szerintem borzasztó, hogy a meztelenkedés és a kalapács nyalogatás van kiemelve elsőként a címben... Ugyanis nem azon van a hangsúly. Csak hát ugye az a szembetűnő, és véletlenül se nézzünk a dolgok mögé, ugyan.
Én a magam részéről imádom. Teljesen átjött a mondanivalója, a klip művészi, minden passzol, szóval nagyon tetszik, egész nap ezt hallgatom. A szövege nagyon szép, csak gratulálni tudok Miley, ezzel sok jó pontot nyertél a szememben.
Azt így az elején leszögezném, hogy szerintem borzasztó, hogy a meztelenkedés és a kalapács nyalogatás van kiemelve elsőként a címben... Ugyanis nem azon van a hangsúly. Csak hát ugye az a szembetűnő, és véletlenül se nézzünk a dolgok mögé, ugyan.
2013. szeptember 12. 18:23
a dal jó és fülbemászó
a klipp túl durva
de hogy mit csinált magával Miley
de hát ő tudja
a klipp túl durva
de hogy mit csinált magával Miley
de hát ő tudja
2013. szeptember 12. 18:34
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
"Valamit tisztázzunk. Nem értitek a Klippemet. Szóval hagyj magyarázzam meg nektek. Azért csókolom meg a kalapácsot, hogy megmutassam titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Azért vagyok meztelen, hogy megmutassam Liam mennyire tönkre tett. Érzelmileg meztelenné és válok, ami azt jelenti, hogy fáj odabent.A romboló golyó a pusztító szerelmet szimbolizálja, innen a dal címe. ( A romboló golyó széttöri a falakat és én ott lettem hagyva a roncsok között) Szóval ahelyett hogy "kurvának" vagy "ribancnak" hívtok, jöjjetek rá, hogy én csak egy szerelmi történetet akarok elmondani ami rosszul sült el és érzelmileg tönkretett".- Miley Cyrus
2013. szeptember 12. 19:02
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Idézet (Bianka98 @ 2013.09.11. 22:19)
A klippel kapcsolatban csak ennyit: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236152_561664280553991_957240482_n.jpg
Fordítás (SAJÁT!:
Tisztázzunk valamit. Ti, srácok nem értitek meg a videoklipem. Megcsókoltam a kalapácsot hogy megmutassam hogy titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Meztelen vagyok, hogy megmutassam ahogy Liam tönkretett engem, lelkileg "meztelen és levetkőzött" ami azt jelenti hogy belül vagyok megsértve. A bontógolyó szimbolizálja a pusztító szerelmet, ezért ez a címe. (A bontógolyó széttöri a falat és otthagyva fekszek az emlékeiben), tehát ahelyett hogy "k*rvának" vagy "r*bancnak" szólítotok , vegyétek észre hogy egy történetet próbálok elmesélni ami rosszul sült el és lelkileg tönkretett engem.
Fordítás (SAJÁT!:
Tisztázzunk valamit. Ti, srácok nem értitek meg a videoklipem. Megcsókoltam a kalapácsot hogy megmutassam hogy titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Meztelen vagyok, hogy megmutassam ahogy Liam tönkretett engem, lelkileg "meztelen és levetkőzött" ami azt jelenti hogy belül vagyok megsértve. A bontógolyó szimbolizálja a pusztító szerelmet, ezért ez a címe. (A bontógolyó széttöri a falat és otthagyva fekszek az emlékeiben), tehát ahelyett hogy "k*rvának" vagy "r*bancnak" szólítotok , vegyétek észre hogy egy történetet próbálok elmesélni ami rosszul sült el és lelkileg tönkretett engem.
Jaj csak meg ne sajnáljam őt. Majd ha lesz időm akkor elmorzsolok érte egy könnycseppet. Ha neki a kalapács nyalogatás csókolózás akkor nagyon nagy gond van a fejében. Nem értem, hogy miért akarja magát ennyire sajnáltatni. Szerintem ez a nőszemély még magát sem ismeri, viszont a kis önismeretét nem most kéne elkezdenie, mert gondolhatna arra is, hogy a még okosabb anyja vagy apja mit szól ehhez. Tudom, már felnőtt de nem hiszem, hogy ilyennek bármelyik szülő is örülne.
Amúgy a dallal semmi bajom nincsen. Nagyon tetszik, viszont a klip egy borzalom. Talán a rombolós jelenetek tetszenek de ahogy ott kelleti magát a porban, meg meztelenül a golyón dölöngél már sok. Ha adtak volna rá ruhát akkor még tetszene is a klip.
2013. szeptember 12. 20:46
Ez az a klip,amire azt tudom mondani,hogy van értelme.Értem a történetét,a mondanivalóját.Bár a dal sem utolsó,nem a legnagyobb durranás,de nem csak az a lényege,hogy jól szóljon,hanem hogy üzenjen is valamit,azon kívül hogy "ó bébi őrült vagyok és bulizok".Csak az a baj,hogy megint ostobának nevezik,az egyébként néha még ostobábbak.
2013. szeptember 13. 09:15
|
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline
|
úristen meztelen..úristen nyalogat egy kalapácsot te jóságos szent úr ég..mi lesz most?????!!! na ne már azért,mert vki nem bírja "megérteni" illetve elfogadni a kicsit szokatlan dolgokat oké,de nem kell ribancozni(mellesleg nem vagyok fan), meg ilyet írtok,hogy meg ne sajnáljam már stb,nem kell sajnálni,ő egy előadóművész ez a munkája és elég jól végzi a munkáját,mert mkiből más reakciót vált ki és ez így jó,de gondolom 12-15éves fejjel az ilyen dolgokat pár ember nem tudja megérteni
2013. szeptember 13. 15:02
|
|
Fanni987654321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 147889 offline
|
Tanács: a klipet kapcsoljátok el..
úgy élvezetesebb.
2013. szeptember 13. 15:56
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Nekem nem tetszik,azt hittem hogy jobb lesz.
-.-
2013. szeptember 13. 16:24
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Alig látszik valami, de mégis kellett neki bele.
2013. szeptember 13. 17:42
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
A szám nagyon tetszik, de a klip... no comment!
2013. szeptember 13. 17:43
|
|
OMG_BeautyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 211055 offline
|
nem csodálom ha Miley nagyon sok kritikát kap!Bevallom nem vagyok nagy Mileyfan de régebben sokkal jobban szerettem mikor még kisártatlan videókat készitett...és nem mesztelenkedett!
2013. szeptember 13. 17:46
|
|
Lollipop99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 159731 offline
|
A dal gyönyörű, imádom!!
I'm real smiler!
I'm real smiler!
2013. szeptember 13. 17:48
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nem az én ízlésvilágom.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: