olyan jó volt ez a klip, hogy nem tudtam végignézni... nem értem, hogy miért kell ezt csinálni. Gyönyörű hangja van, de a meztelenkedésével totál elvonja a figyelmet a lényegről, a dal szövegéről, az érzelmekről, helyette csak elélvező tini fiúkat kapunk... én bírnám Miley-t, ha nem egy féltűnési viszketegségben szenvedő r*banc lenne, de hát sajnos az. Komolyan, baromi nagy dicsőség egy meztelenkedős videóval megdönteni a Vevo rekordját. Ez ám a dicsőség! Ja, vagy mégsem... inkább legyen 2 millió a videó nézettsége, minthogy kalapácsot nyalogasson Cyrus... az a baj, hogy az ilyen gusztustalan, polgárpukkasztó viselkedése miatt egyszer nem fog megnézni ezt a nagydarab kakit. Miért nem lehet olyan klippet készíteni, amit egy 11-2 éves is örömmel nézne és ami nem ösztönözné arra, hogy a sarkon árulja a testét?
Már nem tudok erre az emberre (?) mit mondani, nincsen rá szó.
Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 11. 17:04
|
Barni00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 148146 offline
|
Csak azt nem értem h MIley körül mi ez a nagy felhajtás ha mesztelen a klippbe?! Ott van Gaga- marry the night, britney-womanizer,rihanna-stay, katy perry. Egy szót nem szól a média! ha Miley ezt csinálja már mekkora kurva.. Ember... aki meg nem érti h mért mesztelen a klippbe az olvassa el a magyar szövegét! és egyből ja télleg igy már mindent értek!
2013. szeptember 11. 17:10
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
nagyon jo a szám bár a klipp annyira nem jön be mert pl.ott pucérkodik benne de amugy a klipp nagyon illik a számhoz:)
2013. szeptember 11. 17:32
a zene egész jó de a klippje kicsit undorító! :/
2013. szeptember 11. 17:33
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
A szám tetszik,de a klipp....
2013. szeptember 11. 17:55
Aztarohadt, nem is tudtam hogy a Bangerz a szülinapomon érkezik... Juhé. *-*
2013. szeptember 11. 18:40
|
|
Hinkypunk555új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 3 Azonosító: 205733 offline
|
a zene nagyon tetszik de a videóból csak részleteket láttam, szánalmas
2013. szeptember 11. 19:32
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
a dalt nagyonszeretem de miley már igazán észhez térhetne és felehetne valamit..
2013. szeptember 11. 21:29
|
|
kamumedveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 206126 offline
|
ez jó szar lett!
külső: 0 - pucérkodás értelmetlen...
tehetség: 0 - nem kellett volna éneklésbe kezdeni
komolyan ha valaki ilyen ocsmány minek mutogatja magát?! semmi melle, a feje ronda...ennyi XD
külső: 0 - pucérkodás értelmetlen...
tehetség: 0 - nem kellett volna éneklésbe kezdeni
komolyan ha valaki ilyen ocsmány minek mutogatja magát?! semmi melle, a feje ronda...ennyi XD
2013. szeptember 11. 21:33
|
|
Hancsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 190267 offline
|
nem az én műfajom, de attól még nagyon tetszik a szám! a klippel kapcsolatban nincs különösebb mondanivalóm, szerintem szép benne, de elég...hogy is mondjam...erotikusra sikeredett XD
2013. szeptember 11. 22:19
|
|
Bianka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 169902 offline
|
A klippel kapcsolatban csak ennyit: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236152_561664280553991_957240482_n.jpg
Fordítás (SAJÁT!:
Tisztázzunk valamit. Ti, srácok nem értitek meg a videoklipem. Megcsókoltam a kalapácsot hogy megmutassam hogy titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Meztelen vagyok, hogy megmutassam ahogy Liam tönkretett engem, lelkileg "meztelen és levetkőzött" ami azt jelenti hogy belül vagyok megsértve. A bontógolyó szimbolizálja a pusztító szerelmet, ezért ez a címe. (A bontógolyó széttöri a falat és otthagyva fekszek az emlékeiben), tehát ahelyett hogy "k*rvának" vagy "r*bancnak" szólítotok , vegyétek észre hogy egy történetet próbálok elmesélni ami rosszul sült el és lelkileg tönkretett engem.
Fordítás (SAJÁT!:
Tisztázzunk valamit. Ti, srácok nem értitek meg a videoklipem. Megcsókoltam a kalapácsot hogy megmutassam hogy titokban még mindig szeretem a fájdalmat. Meztelen vagyok, hogy megmutassam ahogy Liam tönkretett engem, lelkileg "meztelen és levetkőzött" ami azt jelenti hogy belül vagyok megsértve. A bontógolyó szimbolizálja a pusztító szerelmet, ezért ez a címe. (A bontógolyó széttöri a falat és otthagyva fekszek az emlékeiben), tehát ahelyett hogy "k*rvának" vagy "r*bancnak" szólítotok , vegyétek észre hogy egy történetet próbálok elmesélni ami rosszul sült el és lelkileg tönkretett engem.
2013. szeptember 11. 22:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Bianka98 @ 2013.09.11. 22:19)
A klippel kapcsolatban csak ennyit: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236152_561664280553991_957240482_n.jpg
Fordítás (SAJÁT!:
Fordítás (SAJÁT!:
Egy kapcsolat tönkretételéhez mindig két ember kell. Nincs olyan, csak ő miatta vagy te miattad ment tönkre a kapcsolat, ami ugyebár a kompromisszumokról és a feltétel nélküli elfogadásról szól. Azzal, hogy elkezdte nyalókaként nyalogatni a kalapácsot, hát nagyon nem azt éreztette, hogy szereti a fájdalmat. (ez a csaj normális egyébként, hogy ilyet szeret?
2013. szeptember 11. 23:04
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
beyla: 'nem ez jött le senkinek sem' sztem a magad nevébe beszélj mert én speciel megértettem a klip mondadóját!!(ebben sokat segített Bianka98 fényképe és fordítása) sztem jó szám, remélem lesz olyan sikeres mint a we can't stop
2013. szeptember 11. 23:07
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
kamumedve: 'hangja nincsen' te hallod (olvasod) amit mondasz (írsz)??? te süket vagy ha azt hiszed h nincs hangja!!! és ha 'jó szar lett' akkor minek hallgatod meg??? nem értem az idiótákat... -.-
2013. szeptember 12. 15:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Nomiii @ 2013.09.11. 23:04)
beyla: 'nem ez jött le senkinek sem' sztem a magad nevébe beszélj mert én speciel megértettem a klip mondadóját!!(ebben sokat segített Bianka98 fényképe és fordítása) sztem jó szám, remélem lesz olyan sikeres mint a we can't stop 
Hát akkor benned egy kész Petőfi Sanyi veszett el...
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. szeptember 12. 16:15
|
|
Little.Mermaid30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198021 offline
|
a zene jó,a klip hát nem mondok semmit!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.