Írhatnák ide, ezeregy dolgot, hogy mit gondolok - és nem, nem a klipről, hanem az itt megalkotott véleményekről! - erről az egészről, de nem teszem. Nem teszem, mert ezek akkor sem vezetnek le arról az "útról", hogy szeretem Miley-t. Ugyan lehet, hogy megváltozott, de ez a korral jár. Kinőtte már magát a "Hannah Montana" szerepből, s most e kép' mutatkozik meg a nagy világ előtt. Fogalmam nincs, mit kell ennyit ezen töprengeni. És úgy gondolom, hogy ha, Miley-t érdekelné az utálkozás, és az, hogy ócsárolják, akkor nem merte volna megcsinálni ilyenre ezt a videoklipet. De megcsinálta, és igen, meztelen benne. Nem nagy dolog, nem mutatja meg magát teljesen, és úgy gondolom, hogy amíg nem megy a zenéinek a rovására az, hogy ilyen klipeket csinál, nekem teljesen megfelel. Félreértés ne essék, attól, hogy szeretem Miley-t, és, amit csinál, nem azt jelenti, hogy nem tudom, hogy vannak hibái. Ugyanis azok mindenkinek vannak, és elismerem, hogy neki is.
Végül, de nem utolsó sorban, pedig el kell mondanom, hogy imádom a zenét, és a klip is egész jó lett:) Ma barátnőmmel pont beszéltük suliban, hogy nem-e csesztette az a lánc, mikor meztelen volt. Jót derültünk rajta, de egyikünk sem szidta le.
(Most pedig, várom a jó kis negatív komikat erre az egészre, amit mondtam:))

0 felhasználónak tetszik: