Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 10. 16:11
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
UNDORÍTÓ!!! Régen nagyon szerettem Mileyt, a hangja még mindig nem rossz, de amit művel...
2013. szeptember 10. 16:16
Haljak meg, nekem tetszik.. Bár az a kalapácsnyaldosás kicsit erőltetett. De szerintem amúgy nem gáz, volt már példa ilyen meztelenkedésre a történelemben. És az a zene is jó. Mindenki hogy ki van akadva.. Vicces
Amíg ti itt háborogtok addig Miley röhög a markába, mert elérte amit akart: mindenki róla beszél.
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. szeptember 10. 16:24
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Mért kellett még egy perverz klippet készíteni, mondd!
2013. szeptember 10. 16:30
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Egyszerűen nincs jobb szó rá, undorító, amit művel!
A rosszullét kerülgetett, amikor megláttam, hogy egy élettelen tárggyal folytat "nyelves csókot", amikor meg megláttam pucéran, arról még ne is beszéljünk. Úgy vélem, hogy anélkül is népszerű lehetett volna valamennyire a videoklipje, ha nem viselkedik úgy, mint egy olcsó pontosanaz (káromkodást inkább mellőzném).
De ha a borzalmas kisfilmtől eltekintek - ami annyira nem is egyszerű - a szám se egy világszám, tulajdonképpen végigszenvedtem az egészet. Semmi jó nincs benne.
De ha a borzalmas kisfilmtől eltekintek - ami annyira nem is egyszerű - a szám se egy világszám, tulajdonképpen végigszenvedtem az egészet. Semmi jó nincs benne.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 10. 16:33
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
a dal elmegy..viszont Miley elég..
2013. szeptember 10. 16:41
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
A dal nem rossz de a klip borzalmas!
2013. szeptember 10. 16:42
A szám is elég uncsi, de a klip előtt reméltem, hogy tekintve, hogy lassú és "érzelmes", majd valami rendes videó lesz hozzá. Ehhez képest csak a szokásos Miley r*banckodást/feltűnősködést láthatjuk. És ha azt hiszi, hogy a közeli a kis "könnyező" arcáról ellensúlyozza a kalapácsszopást és a golyón lovagolást, hát nagyon téved.
2013. szeptember 10. 16:43
A dal egészen fülbemászó, de ez a videoklip valami hihetetlenül rémes.
2013. szeptember 10. 16:47
|
lucasara13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 189946 offline
|
Nagyobb kurvává nem válhatott volna...-.-
2013. szeptember 10. 16:54
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Ennyit erről..(nem én írtam, de teljesen egyetértek)
"Könnyű sikoltozni és sírni összefüggéstelen gondolatokkal, vagy egyszerűen képeket választani kalapácsról, és meztelenségről. Ezek egyértelműek a rajongók, vagy a nézők számára. Már láttam is leszóló kommenteket. De csodálkozom, hogy ugyanazt a videóklipet néztük-e, mert ők biztosan nem értették meg a lényeget. A Wrecking Ball videóklip nyers és gyönyörű. Ahogy néztem, úgy éreztem, könnyezem és kirázott a hideg. Ez pedig nem azért van, mert fél életemben Miley fan voltam, hanem azért, mert Miley egy erős történetet adott át mindössze 3:42 perc alatt. A videóklip egyszerű, de megdöbbentő, több erő van benne, mint a legnézettebb videóklipekben. Miley védtelenül áll - lehetővé téve a világnak, hogy lássa a félelmét és a fájdalmát, miközben magát hibáztatja a romokon. A faltörő golyó pusztítást hagy maga után, de igazán hatásos, amikor Miley a romokon fekszik - az őt ért sérelmek tényleges eredményeként. Miley egyedül áll a videóklip nagy részében - és a könnyei a legnagyobb hatással vannak a nézőre. Az érzelem, amit ezzel a videóklippel hoz, szinte azonnal átjön a néző számára, és őszintén szólva szívszorító. A Wrecking Ball az érzelmek ábrázolása. Ez nem definiált, de hatásos. Miley nem mondja el a szomorú történetet kezdetétől a végéig, megmutatva, hogy ki, mit, és mikor, hanem kihagyja a hagyományos ábrázolást, kitárja a szívét, és a fájdalmát gyönyörűen, lenyűgöző módon. Az érzelmi sérülései még olyan elevenek, hogy eláll a lélegzetem."
"Könnyű sikoltozni és sírni összefüggéstelen gondolatokkal, vagy egyszerűen képeket választani kalapácsról, és meztelenségről. Ezek egyértelműek a rajongók, vagy a nézők számára. Már láttam is leszóló kommenteket. De csodálkozom, hogy ugyanazt a videóklipet néztük-e, mert ők biztosan nem értették meg a lényeget. A Wrecking Ball videóklip nyers és gyönyörű. Ahogy néztem, úgy éreztem, könnyezem és kirázott a hideg. Ez pedig nem azért van, mert fél életemben Miley fan voltam, hanem azért, mert Miley egy erős történetet adott át mindössze 3:42 perc alatt. A videóklip egyszerű, de megdöbbentő, több erő van benne, mint a legnézettebb videóklipekben. Miley védtelenül áll - lehetővé téve a világnak, hogy lássa a félelmét és a fájdalmát, miközben magát hibáztatja a romokon. A faltörő golyó pusztítást hagy maga után, de igazán hatásos, amikor Miley a romokon fekszik - az őt ért sérelmek tényleges eredményeként. Miley egyedül áll a videóklip nagy részében - és a könnyei a legnagyobb hatással vannak a nézőre. Az érzelem, amit ezzel a videóklippel hoz, szinte azonnal átjön a néző számára, és őszintén szólva szívszorító. A Wrecking Ball az érzelmek ábrázolása. Ez nem definiált, de hatásos. Miley nem mondja el a szomorú történetet kezdetétől a végéig, megmutatva, hogy ki, mit, és mikor, hanem kihagyja a hagyományos ábrázolást, kitárja a szívét, és a fájdalmát gyönyörűen, lenyűgöző módon. Az érzelmi sérülései még olyan elevenek, hogy eláll a lélegzetem."
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Nem szeretem Mileyt, ezt most leszögezem. A dal nem lenne olyan rossz, de a klip, az valami rémes. Nem értem, miért szeretik és védik ennyire. Értem én, hogy tini és lázad, ami hogyha egy átlagos tinédzser lenne. DE Ő KISLÁNYOK MILLIÓINAK (VOLT) A PÉLDAKÉPE! Kérem, ha a 10-12 éves kislányok ezt nézik, ne csodálkozzunk, ha így elfajul a világ. Undorító, ahogy ez a nő viselkedik, szégyellem magam, hogy én is növeltem azzal a nézettségét, hogy megnéztem ezt a klipet, de kíváncsi voltam, miért ilyen botrányos. Bár ne tettem volna. Jöhetnek az oltások, kifejezetten nem zavar, hisz a véleményemet írtam le, nem pedig kész tényt. Aki ezt nem így látja, hát Istenem.
A dal sem jön be annyira, a klipről meg ne is beszéljünk..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.