Klippremier: Miley Cyrus — Wrecking Ball
2013. szeptember 09. 23:28
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Kit érdekel Miley, ha ma Eminemnek is van új videója?
Imádom, ahogy így - úgy vonaglik pucéran, kalapácsokat nyalogat és próbálja elhitetni az emberekkel, hogy ő éppen össze van törve
Hát nekem nem úgy tűnt, mintha romokban heverve, hisz oly lelkesedéssel r*banckodott a múltkor, meg úgy egyébként is. Nem értem, Liam hogy bírja egy ilyen meztelenkedésből megélő, csapodár hölgy (lehet, hogy túlzás ez a szó rá) mellett.
Feltéve persze, ha nem egy szerződés köti össze őket. Visszatérve ide; Miley szerintem nem tudja, hogy lehet anélkül is klipet forgatni, hogy nem kell bámulnunk a fenekét vagy a mellét. Már furcsáltam, hogy semmi hír nem érkezett róla vagy két napig. Se a Twerking Ball-ról, se semmiről. Dögunalom ez a klip, komolyan. Csak azért néztem végig, hogy tudjak ide kommentelni róla, mert különben nagyjábol húsz másodperc után áttértem volna valami ízléses dologra, nem ilyen gusztustalanságra, mint ez a kalapácssz*p*s (jobb szavat nem tudok erre, bocs).
Akkor is felröhögtem, mikor megláttam ezt a sírást, amit produkál. A dalról csak annyit, hogy vontatott, erőltetett és összelopkodott. Beylával pedig egyetértek.
2013. szeptember 09. 23:40
|
|
Patti12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 191670 offline
|
Egyszerűen tökéletes. Nagyon szeretem ezt a dalt, már első hallásra is belopta mag a szívembe. A klip pedig szuper. Ha meztelenkedni akar, hát tessék, nyugodtan. Elvégre azt mutat amit akar. Pacsi Miley ez k*baszott jó lett.
2013. szeptember 10. 01:21
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Megpróbáltam végignézni de nem ment.Bocsánar rajongók,de ez nállam nem bfuó.Én minden előadóban próbálom megtalálni a szépet és a jót,sőt szeretem az extravagáns klipeket is,de itt egyik sem jött be.
2013. szeptember 10. 06:23
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
A számot egyszerûen imádom. Minden nap vagy 20-szor meghallgatom. A klipp közbe arra gondoltam, vajon hova tûnt a régi Miley Cyrus akit mindndenki imádott. De adok neki egy kis idôt, hátha az a Wreaking Ball megkoppantja a fejét és észhez tér. De szeretni fogom mindörökké.
2013. szeptember 10. 07:24
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Amúgy ez lecke is lehet számunkra, mert régen azt mondták, hogy túl kislányos, most meg r*banc. Mindenkinek nem tud jót tenni. Amúgy sem ô mondja meg, hogy milyen legyen a klip.
2013. szeptember 10. 07:43
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Annyit még hozzátennék az előző kommentemhez, hogy ezt a lovaglós dolgot Lana Del Rey is alkalmazta a Ride című kisfilmben! Történetesen erre gondolok. Nem hiszem el, hogy ez csak nekem üti ki a szemem, annyira feltűnő. Igen Miley, te sem az eredetiségedről vagy híres, hanem az egyéb pucérkodásaidról.
2013. szeptember 10. 08:27
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A dal még mindig klassz, de ez a klip egy hatalmas hányadék. A könnyezése pedig nevetséges. Belehalna, ha normálisan felöltözne és nem mutogatná a nyelvét és a ványadt testét?
2013. szeptember 10. 09:18
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
a dal nagyon jó
viszont a klip szánalmas, nagyon túl erőlteti ezt a baromságot manapság,kezd belőle nagyon elegem lenni ...
viszont a klip szánalmas, nagyon túl erőlteti ezt a baromságot manapság,kezd belőle nagyon elegem lenni ...
2013. szeptember 10. 09:49
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Oké, ha meztelenkedni akar, tegye, igaz lehetne ízlésesebben is, mert így nem sokan veszik komolyan. Bár nem tudom mi a célja most már, felnőttnek akar tűnni vagy csak szimplán botránkoztatni? Inkább az utóbbi, és el is éri ezzel a célját. Na de amit akartam írni: ha már pucér, akkor menjen már el legközelebb egy szoliba vagy valahova, hogy ne bikinire legyen lebarnulva, mert szebbet mutat.
Ja és várom mikor fog előkerülni egy home videója, lassan annak is eljön az ideje, ha már unalmassá válik a klipben való vetkőzés.
Szerintem Miley már eljutott egy olyan szintre, hogy eldöntheti, hogy akar e meztelen lenni a klipjében vagy sem. Ő nem egy feltörekvő modell, akinek nincs választása, hogy bevállalja e a pucér képeket.
Ja és várom mikor fog előkerülni egy home videója, lassan annak is eljön az ideje, ha már unalmassá válik a klipben való vetkőzés.
Idézet (kendall2531 @ 2013.09.10. 07:24)
Amúgy sem ô mondja meg, hogy milyen legyen a klip.
Szerintem Miley már eljutott egy olyan szintre, hogy eldöntheti, hogy akar e meztelen lenni a klipjében vagy sem. Ő nem egy feltörekvő modell, akinek nincs választása, hogy bevállalja e a pucér képeket.
2013. szeptember 10. 10:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Huh, gyerekek, én azt hittem a VMA fellépése után nem lesz többet hányingerem ettől a nőtől, de mekkorát tévedtem
Én erre már egyszerűen nem tudok mit írni. Én bele sem merek gondolni mit szólnának a szüleim, a barátaim ahhoz ha én ezt művelném több milliárd ember előtt.
Az a sírás is, Édes Istenem, nevetséges. Fáj a pici lelkének, hogy mindenki támadja?! Akkor talán ideje lenne ember módjára viselkedni. Egyik pillanatban nagyon fáj neki, hogy mindenki támadja a másik pillanatban meg folytatja ezt az undorító viselkedést. Még egy ilyen álszent embert komolyan nem láttam. A kalapács nyalogatás meg nagyon gusztusosra sikeredett, olyan érzéki lett, hogy visszajött a reggelim
Rettenetesen sajnálom Liam-et, komolyan mondom, és most már 90%-ban biztos vagyok benne, hogy ők csak egy papír miatt vannak együtt, mert ezt egy épeszű férfi nem tűri el.
Én erre már egyszerűen nem tudok mit írni. Én bele sem merek gondolni mit szólnának a szüleim, a barátaim ahhoz ha én ezt művelném több milliárd ember előtt.
Az a sírás is, Édes Istenem, nevetséges. Fáj a pici lelkének, hogy mindenki támadja?! Akkor talán ideje lenne ember módjára viselkedni. Egyik pillanatban nagyon fáj neki, hogy mindenki támadja a másik pillanatban meg folytatja ezt az undorító viselkedést. Még egy ilyen álszent embert komolyan nem láttam. A kalapács nyalogatás meg nagyon gusztusosra sikeredett, olyan érzéki lett, hogy visszajött a reggelim
Rettenetesen sajnálom Liam-et, komolyan mondom, és most már 90%-ban biztos vagyok benne, hogy ők csak egy papír miatt vannak együtt, mert ezt egy épeszű férfi nem tűri el.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. szeptember 10. 10:32
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
a klip egyszerűen....
2013. szeptember 10. 10:44
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
tetszik a szám, még a klip is tetszene ha nem pucéron ülne azon a golyón... azt a műsírást meg nem lehet komolyan venni, csak húzza a száját
egyre irritálóbb az egész csaj, pedig ha belegondolok én is Hannah Montanás táskát akartam xDD
egyre irritálóbb az egész csaj, pedig ha belegondolok én is Hannah Montanás táskát akartam xDD
2013. szeptember 10. 11:50
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
" A meztelenség az érzelmileg lecsupaszított és sebezhető érzések ábrázolása. És talán azért csókolja meg a kalapácsot, mert mindannyian titokban szeretjük a fájdalmat."
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.