Megjelent Ellie Goulding új klipje
2013. szeptember 10. 15:06
Ellie gyönyörű a klipben, a dal nagyon szép, és a klip is nagyon jóra sikerült!
<333
2013. szeptember 10. 17:57
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
Ahányszor meghallom a hangját, mindig beleremegek...és a szám nagyon jóó.
2013. szeptember 11. 18:42
|
|
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline
|
Az első reagálásom a klipre, amikor megláttam, hogy Ell kiposztolta... OH-MY-GOD, ÚJ VIDEÓKLIPP, ÍÍÍÍ *visít* Nagyon örültem és roppant kíváncsi voltam, hogy melyikből lesz majd klip és mikor! A HLWILY-ra is tippeltem, mert ugye az IKYC-ből is lett klip, ami szintén filmbetétdal volt, szóval ahw, nagyon örültem, amikor megláttam, hogy kijött!! És szintén nagyon örülök annak, hogy most látszanak az arcán a szeplői. Úgy olyan cuki! Imádom azokat a képeket, ahol látszanak a szeplői. Olyan... Kislányos
Alig várom a következő klipet. Wow! <3
2013. október 06. 09:58
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
tényleg jóó lett
2013. november 21. 21:43
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
én sosem szerettem igazán a csajt...se a számait, csk a "need your love"ot..ennyi
2013. november 27. 11:18
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
sajnos ez nem igen jön be... pedig nagy kedvencem Ellie *.*
)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: