Louis Tomlinson rosszul lett a focimeccs közben
2013. szeptember 09. 16:49
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Ilyen dolgok megesnek a fociban és ezt ő is nagyon jól tudta amikor elvállalta. Neki meg most főleg elég kínos lehet hogy ennyien nézték végig ahogy hányt a pályán.Lépjetek túl rajta..
2013. szeptember 09. 16:51
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
szegény jobbulást szegénynek
annyira rossz volt így látni :
2013. szeptember 09. 16:56
|
|
Esther17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197411 offline
|
Nagyon ügyes volt Louis. Hát igen nem volt egy szép jelenet amikor Agbonlahor neki ment, és ellökte, de hát Louis tudja hogy ez benne van a pakliban. Mondjuk én nagyon nagyon megijedtem gondoltam hogy nincs semmi komoly baja, de látni őt szenvedni kész kín volt. A hányinger meg lehet a sokk miatt volt. Nekem is amikor kiment a térdem a mentősök kérdezték hogy nincs-e hány ingerem, de lehet hogy nem. A lényeg az hogy Louis jól van.
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. szeptember 09. 16:57
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
szegény:( én nem leszek olyan mint a legtöbb directioner h twitteren fogok most emiatt halálos fenyegetéseket küldeni neki mert ez bárkivel előfordulhat. és valószínű nem direkt ment neki,ha meg igen avval csak magát minősíti.amugy én msot nem akarom megséteni louis-t mert imádom életem szerelme de van egy olyan érzésem h nem csak a jo foci tehetsége miatt irattá alá vele a szerződést hanem hogy több ember vegyen jegyet a meccsekre ez az bizonyitja h ha csak rendes játékosként vették volna akkor nem az lett volna a mezén h 1d... de ezt télleg ne értsétek félre én egyeltalán nem kételkedek louis focizási képességeibe:)nagyon jól focizik:)
2013. szeptember 09. 16:57
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Fenyegető üzenetek?! Ó, istenem, ez de szánalmas... A sportágat footballnak hívják, mindig megesnek az ilyen balesetek a pályán. Az engem is felidegesített volna, ha a hapi nem megy vissza Louis-hoz bocsánatot kérni, de nagyon kedves volt és megtette. Persze, én is sajnálom Louis-t, el tudom képzelni mennyire fájt/fáj neki a lába, de ez a foci velejárója... Amúgy én azt hallottam, hogy az energiaitalt köpte ki...
2013. szeptember 09. 17:00
Jobbulást! Te vagy a kedvencem Louis
Rendba fogsz jönni
Rendba fogsz jönni
2013. szeptember 09. 17:03
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Nem vagyok elfogult típus, hiába szeretem Louist vele sem leszek az. Láttam a videót, sőt, többet is, képeket mindent, és elhiszem hogy fájt neki, mert látszott rajta. Viszont kicsit túlságosan felfújták ezt a dolgot. Tény, hogy a profik, pl. Ronaldo vagy Neymar szeretnek néha rájátszani az esésekre, Neymar nem egyszer játszott rá a Konföderációs Kupán, de Ők sokkal, de sokkal durvábbakat kapnak. Az angol foci ilyen szempontból egyáltalán nem nagy kunszt, a spanyolok, olaszok durvábban nyomják, szó szerint átmennek az emberen. Sajnálom Louist és remélem, hamar jobban lesz, de ezt enyhén túlhypeolták a kedves Directionerek. Most ezentúl aki egy ujjal hozzáér valamelyik 1D-s sráchoz azt meg fogják ölni?
2013. szeptember 09. 17:05
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
egyáltalán nem rosszból, de néhányan olyan stílusban írjátok a jobbulást kívánó hozzászólásaitokat, mintha legalább egy haláloskimenetelű fertőzés túlélőjéről beszélnénk. miért kell a bolhából elefántot csinálni?
főleg ha a hányás meg sincs erősítve, egy kis esésbe pedig őszintén szóval még senki sem halt bele...
1 felhasználónak tetszik:
icarlyluv
2013. szeptember 09. 17:07
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
az a csicska meg faszomért megy neki?o.o
szegényLou:c♥
szegényLou:c♥
2013. szeptember 09. 17:17
|
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline
|
én szeretem a 1D zenéit, de ne már,hogy most fenyegető üzenetek meg minden..basszus hány évesek csinálnak ilyet? nem láttak még foci meccset? ezzel jár, mással is előfordul.nem szándékos volt..ILYEN a játék.ebben legalábbis számomra az a furcsa,hogy 1 együttest a rajongótáboruk teljesen leír és ez már szánalmas.ha vmelyik srácnak új barátnője van akkor utálja mki,mert csak a pénzéért van vele vagy ronda vagy stb,ha zayn eljegyzi a barátnőjét,akkor mki azért mérges+jobban ismeri a kapcsolatukat,mint ők, ha vkivel szakítanak akkor azért utálják stb.basszus ők is emberek,mkivel előfordulnak ezek a dolgok és ezek az utálkozások nem a szeretetet mutatják,hanem a butaságot meg az értelmiség hiányt.. szerintem és nem akartam senkit megbántani
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.