Halit Ergenc
2013. szeptember 08. 20:31
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Úgy láttam ilyen téma még nincsen ezért gondoltam indítok egyet..Csatolhattok képeket véleményt is írhattok..Mivel Halit nekem is nagy kedvencem részben ezért is csináltam egy ilyet..A kedvenc szultánom..
2013. szeptember 09. 10:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tehetséges pasas, piszok szimpatikus háttérrel. Nem ismertem őt a Szulejmán előtt, mivel nem néztem a Seherezádét. Mondjuk azóta sem néztem meg, csak belenéztem a sorozatba. De mivel nem igazán kötött le, így nem erőltettem. Halit ott is jó volt, de a szinkronja pocsékra sikerült szerintem. A (Szulejmán) sorozatban egyből feltűnt nekem a személyisége, aztán lassan, de biztosan utánaolvastam, ki is ő.
Ahogy már írtam, szerintem tehetséges színész és imádom a hangját. A beszéd- és énekhangját egyaránt. Mély, erőteljes, férfias. Gyengém az ilyen orgánum.
Magánemberként is szimpatikus, még akkor is, ha volt egy csajozós korszaka.
Ahogy már írtam, szerintem tehetséges színész és imádom a hangját. A beszéd- és énekhangját egyaránt. Mély, erőteljes, férfias. Gyengém az ilyen orgánum.
Magánemberként is szimpatikus, még akkor is, ha volt egy csajozós korszaka.
1 felhasználónak tetszik:
Sarah Martin
2013. november 05. 16:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ki-hogyan áll a filmjeivel? Én elkezdtem őket összegyűjteni. Már elég sok megvan. (most a filmekre gondolok, nem a sorozatokra)
Ki-mit látott már tőle? Kinek mi a kedvenc Halit-filmje?
Ki-mit látott már tőle? Kinek mi a kedvenc Halit-filmje?
Sarah Martin
2014. május 10. 17:50
Halit egy nagyon jó ember és színészként is páratlan, főleg szultánként. Szulejmán az egyik kedvenc sorozatom az elején nem tetszett, de utána nagyon megfogott a története, tetszik benne minden, a ruhák a színészek egyszerűen remek sorozat.
Sarah Martin
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.