Starity

Halit Ergenc

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 08. 20:31 #1
Sarah Martin
Sarah Martin
♥ BATB ♥

StátuszSoha ne adj fel semmit, mert az álmaid eléréséhez kitartás kell!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 36995
Csatolások: 16184
Azonosító: 204352
Úgy láttam ilyen téma még nincsen ezért gondoltam indítok egyet..Csatolhattok képeket véleményt is írhattok..Mivel Halit nekem is nagy kedvencem részben ezért is csináltam egy ilyet..A kedvenc szultánom.. smileeee.gif biggrin.gif
2013. szeptember 09. 10:03 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Tehetséges pasas, piszok szimpatikus háttérrel. Nem ismertem őt a Szulejmán előtt, mivel nem néztem a Seherezádét. Mondjuk azóta sem néztem meg, csak belenéztem a sorozatba. De mivel nem igazán kötött le, így nem erőltettem. Halit ott is jó volt, de a szinkronja pocsékra sikerült szerintem. A (Szulejmán) sorozatban egyből feltűnt nekem a személyisége, aztán lassan, de biztosan utánaolvastam, ki is ő.

Ahogy már írtam, szerintem tehetséges színész és imádom a hangját. A beszéd- és énekhangját egyaránt. Mély, erőteljes, férfias. Gyengém az ilyen orgánum. blush.gif

Magánemberként is szimpatikus, még akkor is, ha volt egy csajozós korszaka. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sarah Martin
2013. november 05. 16:45 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ki-hogyan áll a filmjeivel? Én elkezdtem őket összegyűjteni. Már elég sok megvan. (most a filmekre gondolok, nem a sorozatokra)
Ki-mit látott már tőle? Kinek mi a kedvenc Halit-filmje?
2014. május 10. 17:50 #4
- törölt felhasználó -    
Halit egy nagyon jó ember és színészként is páratlan, főleg szultánként. Szulejmán az egyik kedvenc sorozatom az elején nem tetszett, de utána nagyon megfogott a története, tetszik benne minden, a ruhák a színészek egyszerűen remek sorozat.

http://www.rtlklub.hu/cache/leadimages/525367_1356747528_230x173.jpg
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok