Kiszivárgott egy Avril Lavigne-dal
2013. szeptember 20. 12:59
tartsátok meg magatoknak ha nem szeretitek és ne gyülölködjetek ti hülyék
2013. szeptember 21. 14:31
|
|
nagy_kinga9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208960 offline
|
Én mindig is imádtam Avril-t. Igaz, hogy mikor én megszerettem, teljesen más volt. Azóta rengeteget változott, mint a stílusa, mint pedig ő maga. Más Avril lett belőle, és ez a mostani nekem nem jön be.... A legújabb számai kissé unalmasak, legtöbb szöveg ugyanarról szól. A Here's to never growing up nekem nem tetszik. Előszedte a deszkáját és akkor minden a régi?! Valahogy nekem erőltett lett az egész. Soha nem lesz már a régi deszkás csaj, soha nem lesznek már többé olyan számai, mint régen. Az Under my skin és Let go örökre kedvencem marad. Viszont az új számok nem tetszenek, és Avril-től is már eltávolodtam, az új tuvatszámai annyira unalmasak, hogy pár hallgatás után már a hátad közepére se kívánod, ellentétben azokkal a zenéivel, amiket még évek után is bármikor végighallgatom, mert nagyon jók, és van mondanivalójuk.
Remélem ebből is nem lesz ''háború'', csak, mert kifejtettem a véleményem, és esetleg egy pár személynek nem tetszik.
Remélem ebből is nem lesz ''háború'', csak, mert kifejtettem a véleményem, és esetleg egy pár személynek nem tetszik.
2013. szeptember 28. 08:45
A tracklistában egész jók a dalok,a címük is.Bár a lemezborító nem tetszik,Avril bár túl van értékelve,tényleg tud valamit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: