Marilyn Mansonnal....MARLYN MANSONNAL????? Avrilnek elment az esze???
...nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni, de mindenesetre csalódtam Avrilben
Kiszivárgott egy Avril Lavigne-dal
2013. szeptember 09. 10:26
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
2013. szeptember 09. 11:55
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nmem lett rossz a dal
2013. szeptember 09. 13:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sosem voltam oda Avrilért, hogy őszinte legyek. Sosem kedveltem sem a zenéjét, sem a stílusát, és mindig is antipatikus volt számomra. Talán egy számát kedveltem, ami a Girlfriend volt, de arra is kegyetlen hamar ráuntam. Régebben még azért volt stílusa annak ellenére, hogy nem igazán rajongtam érte, ám ez a cukika-mukika rózsaszínes hercegnős imidzs valóban eléggé nevetséges egy felnőtt nő számára. A tracklistát elnézegetve, hát az én szemem is megakadt a Hello Kitty című dalocskán. Ez komoly?
Egy felnőtt, érett nő, aki már másodjára házasodott és a családalapítás előtt van a Hello Kittyről akar énekelgetni? A fiatalabb korosztályt akarja megcélozni a zenének nevezett valamilyével, ami még véletlenül sem rock, csak valami elkorcsosult pop egyébként. Höhh, hol vannak az igazi előadók? Most komolyan.
2013. szeptember 09. 15:12
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nagyon szeretem Avrilt és bár ha a Rock 'N Roll száma igen bejött; sajnos semmi újat nem tud mutatni már. A régebbi számait jobban szeretem hallgatni; mert azokba több a színesség.
2013. szeptember 09. 15:56
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Hát.. Én még mindig szeretem Avrilt, de... Tényleg hiányzik a régi Avril. Vagy legalábbis ha más lenne. Mert tényleg, mintha nem öregedett volna, de... Nem is tudom, na mindegy. Meglátjuk, hogy boldogul. (Amúgy ki nem nézném belőle, hogy jövőre 30 lesz!)
A szám nem rossz, de hiányzik belőle a rock.
A szám nem rossz, de hiányzik belőle a rock.
2013. szeptember 09. 17:21
Nagyon jó lett a dal.
a listán annyira nem lepődtem meg, én már egy hete tudtam
a listán annyira nem lepődtem meg, én már egy hete tudtam
2013. szeptember 09. 17:43
Imádom ezt a dalt♥
A listát már egy hete ismerem
Várom az új albumátb
A listát már egy hete ismerem
2013. szeptember 09. 17:51
Ki nem állhatom ezt a csajt!! Ha meghallom a hangját, bármit megtennék csak, hogy vége legyen már. Marilyn-t nem kényszerítették az együttdolgozásra vele, de most komolyan??.....
2013. szeptember 09. 18:36
Úgy tudom, Manson csak káromkodni fog a dalban, és ennyi az egész "duett".
A dallistát elnézve nem egy fantáziadús dalcímek sorakoznak - gondolom a dalok sem lesznek azok. Hello Kitty... ebből fogadjunk reklámzene lesz, hadd kaszáljunk még több pénzt.
Ebben a dalban meg mi ez a tuc-tuccos zenealap? A hangja hallhatóan sokat változott a "Complicated" óta. Oké hogy felnőtt, de ez inkább számítógépes kifacsarintás... vagy a tehetségtelenségtől való kínlódás, ha élőben is ilyen. A nyivákolós hangjától mindjárt agyf*szt kapok és szétütöm a billentyűzetet
A dallistát elnézve nem egy fantáziadús dalcímek sorakoznak - gondolom a dalok sem lesznek azok. Hello Kitty... ebből fogadjunk reklámzene lesz, hadd kaszáljunk még több pénzt.
Ebben a dalban meg mi ez a tuc-tuccos zenealap? A hangja hallhatóan sokat változott a "Complicated" óta. Oké hogy felnőtt, de ez inkább számítógépes kifacsarintás... vagy a tehetségtelenségtől való kínlódás, ha élőben is ilyen. A nyivákolós hangjától mindjárt agyf*szt kapok és szétütöm a billentyűzetet
2013. szeptember 09. 18:47
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
nagyon jó szám
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: