Kiszivárgott egy Avril Lavigne-dal
2013. szeptember 08. 19:52
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Komolyan van még olyan aki elhiszi ezt a "kiszivárgott" szöveget? Ugyan már ügyes kis reklámfogás, hogy kelendőbb legyen az album bár ez a "dalocska" nem sok jót sejtet.Avril lassan 30 éves lesz, mássodik házasságát éli és mégis mintha valami tinifruska énekelne. Manson-t vajon mi lelte mikor elválalta ezt a duettet?
Arra a számra mindenesetre kivácsi vagyok.
2013. szeptember 08. 19:52
Sajnálom hogy így jelent meg, és nem hivatalosan, de ettől függetlenül a dal eléggé tetszetős.
2013. szeptember 08. 19:58
Nekem ez a dal is tetszik az új albumáról, habár nem egy nagy eresztés. Avril se a régi önmaga már, de én mindig szeretni fogom. Úgy vettem észre mintha kezdene előttem megvilágosodni, hogy lehet mégis egy új oldalát mutatja meg.. "Visszaemlékezés a tinédzser korra". Az eddigi 3 megjelent dalai közül a Rock 'N Roll viszi a pálmát. Furdal már a kiváncsiság az egész album miatt. Szerintem ezt is megfogom valamennyire szeretni mint az előzőeket. Egy UMS szintjét tuti nem fogja felülmúlni, maximum a GL-ét. A Mansonos duett "furának" igérkezik.. de majd kiderül..
2013. szeptember 08. 20:21
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Hát ez szörnyű. Tudtam, hogy lesz közös nóta Marilyn Mansonnal...már előre félek. Ennek a nőnek nincs önkritikája? Rég elmúlt már 17. Nem csodálom, hogy össze vissza pakolgatják az album megjelenési idejét..... A nyolcadik szám Hello Kitty,köszönjük
2013. szeptember 08. 20:27
Ha azt mondom, hogy nem túl jó, azon szerintem nem sok mindenki fog meglepődni... "Az énekesnő 17 éves koráról énekel benne, hogy miként bulizott, de még egy csók története is helyet kap a szövegben" Természetes, miért is szólna másról? Hello Kitty, tényleg? Az a baj, hogy Avril már régen nem 17 éves, ezt észre kéne vegye. Mansonnal meg a frász történt? Vizuális típus vagyok, de egyszerűen nem tudom egymás mellé képzelni Avril-t a cuksi-muksi stílusával, és Manson-t... a mansonossal.
2013. szeptember 08. 20:39
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
nem rossz szám
a here's to never grown up is jó
2013. szeptember 08. 20:52
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nem egy nagy durranás, de azért egynek nem rossz, de eddig az albumról a Rock N Roll viszi a pálmát.
A Hello Kitty-n én is néztem egyet.
A közös duettet is várom Chaddel.
A Hello Kitty-n én is néztem egyet.
A közös duettet is várom Chaddel.
2013. szeptember 08. 21:01
Konkrétan még mindig küzdök a röhögő görcsömmel...
Manson és Avril együtt? Még a gondolattól is ráz a hideg, tuti hogy izzó vassal kényszerítették Mansont a közös dalra mert egy Avrillel való közös munkát épp eszű ember nem vállalna. Plusz a két stílus és zenei tudás ég és föld. Hello Kitty...na ez is valami olyan fülrohasztó dal lesz mint a Rock 'N' Roll vagy az összes többi szám erről a lemezről, őszintén nem is vártam többet Avriltől. Elmondhatom hogy nem csalódtam benne mert megint tudott rosszabbat alkotni szóval grat neki, hogy egy kedves embert idézzek: PÓZER !
2013. szeptember 08. 21:09
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Milyen irritálóan fülsértő a refrénben a hangja... a képzetlen fahangja. Hát ez egyáltalán nem tetszik, és mostmár határozottan tudom, hogy többet sem fogok Avrilt hallgatni. Már rég átment nevetségesbe, amit csinál, kezdve a motherf-ckin princess dolgoktól, meg a rózsaszín műpunk stílusától. Avril akkor ásta el magát nálam úgy igazán, mikor kiparodizálta az egyik legjobb gitárost a zenetörténelemben, aki az én legkedvesebb zenészem is egyben. Szánalmas. Rég nem tizenhét éves, ennek ellenére még mindig úgy viselkedik, mint egy bekattant tinédzser. Emberek, nőljünk már fel végre.
Amúgy Mansonra kíváncsi vagyok, hogy ugyan hogy ment ebbe bele, mert nem magától, az is biztos.
Amúgy Mansonra kíváncsi vagyok, hogy ugyan hogy ment ebbe bele, mert nem magától, az is biztos.
2013. szeptember 08. 21:56
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
egész jó a szám, bár nem vagyok egy Avril rajongó, de egész jó!
2013. szeptember 08. 22:37
Idézet (Metálgirl @ 2013.09.08. 21:26)
Ez most komoly?Marilyn Manson-nal fog duettezni vagy ez csak valami vicc?
Sajnos komoly :/
Minden kedvencemben csalódok egy picit aki bármilyen közös dolgot csinál ezzel a kis lunyikával
Olyannal kéne közös számot csinálnia akivel egy szinten van. Pl: Cher Lloyd , Taylor Swift etc
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. szeptember 08. 22:42
Idézet (Supremacy @ 2013.09.08. 21:01)
Konkrétan még mindig küzdök a röhögő görcsömmel...
Manson és Avril együtt? Még a gondolattól is ráz a hideg, tuti hogy izzó vassal kényszerítették Mansont a közös dalra mert egy Avrillel való közös munkát épp eszű ember nem vállalna. Plusz a két stílus és zenei tudás ég és föld. Hello Kitty...na ez is valami olyan fülrohasztó dal lesz mint a Rock 'N' Roll vagy az összes többi szám erről a lemezről, őszintén nem is vártam többet Avriltől. Elmondhatom hogy nem csalódtam benne mert megint tudott rosszabbat alkotni szóval grat neki, hogy egy kedves embert idézzek: PÓZER !
Extrém fokon túlértékelt , fahangú senki akit eladnak rocknak mikor még popzenének is harmatgyenge amit csinál. Sokan fognak örülni annak amikor majd a süllyesztő elnyeli levelestül ágastul
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.