Több száz milliót is bukhat Cheryl Cole
2013. szeptember 08. 19:43
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Remélem Cheryl nyeri meg a peret..
Hajrá Cheryl
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 08. 19:54
|
|
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline
|
Kevesen tudják,hogy annak idején Cheryl még Niallnek is NEMET mondott az X faktoros jelentkezése során,pedig Niall aztán tényleg naggggggyon tehetséges.Szerintem Cheryl megérdemelte azt hogy Simon elküldte mert tényleg nem lehetett érteni mit mond.
2013. szeptember 08. 22:00
Ennek nem lesz jó vége.. Valamelyikük oda lesz nem kevés bevételtől.
2013. szeptember 08. 22:11
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na, ezt a sok értelmes hozzászólást! Csak tudnám mit vétettem, hogy itt is rögtön a van dájreksön valamelyik tagja kerül szóba!? Hogy jön ide az, hogy Cheryl nemet mondott arra a takonyorrúra??? Teljesen igaza is volt egyébként, az az előadása (is) borzalmas volt. Katy Perry is csak sajnálatból mondott neki igent. de mondjuk nem tudom ennek mi köze van a cikkhez. Simon már nagyon nem tudja mit csináljon jó dolgában. Én meg tudom érteni Cherylt. Két adás után elveszíteni a munkád, nem tudom azért durva. Nektek sem jönne be ha két nap után kirúgnának titeket melóból. És itt az is lényegtelen, hogy szüksége van-e a pénzre vagy sem. Aláírt egy szerződést és felbontották egy mondvacsinált indokkal. Honnan tudták májusban, hogy szeptemberben majd ő nem fog bejönni a nézőknek? Csak azért lett kitéve mert Simon egyik szeretője (Paula Abdul) nem bírta a képét. Erre betesznek a helyére egy nőt akit szintén nem bírt elviselni a közönség a folyamatos bőgése miatt (Nicole). De nem baj, Simon gondolt egyet, áttette Angliába, hátha azok el tudják viselni a hisztit. A másik havibajos hisztérika Kelly Rowland az angoloknak nem kellett, nem baj, tegyük be Amerikába, hátha ott kevésbé lesz idióta vagy mi???? Én mondom Simon esze nem a régi. Egyébként sem az ül ott aki tehetséges. Tisztelet a kivételnek (Gary Barlow). Louis is ott ül már kb 11 éve és annyit ért a zenéhez mint tyúk az ABC-hez. És akkor még nem szóltam a két idegroncsról (Demi és Britney) meg a nagyeszű Tulisáról. Azokat is utálták a nézők, őket miért nem rúgta ki két adás után??? Remélem Cheryl kipereli abból a szutykos farmerjából amit kb 10 éve hord...
2013. szeptember 08. 22:20
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Nagyon nem bírom ezt a Simont. Nem értem miért csinálta ezt. Oké,hogy nem tudták megfejteni,hogy mit mond szegény lány,de akkor sem kellett volna 2 adás után kitenni,mint macskát sz*rni! Remélem Cheryl megnyeri a pert!!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 09. 10:31
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Teljesen felesleges volt perelni... ReflektorKirálynő.
2013. szeptember 09. 11:20
|
|
haannaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.31. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 210970 offline
|
minek perelte be?! hülyeség volt.. jó, Simon kirakta/kirakatta őt. mort ezen nem kell felhúznia magát! lehet, hogy nem volt oda való, és Simon nem akarta az egész világ előtt leégetni..
2013. szeptember 09. 11:48
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Ha az akcentusa volt itt a nagy probléma, akkor Cherylnek igenis van esélye a per megnyerésére (bár nem 100%). Az egyik, amit SpecialError is kifejtett, a diszkrimináció, illetve FELKÉRTÉK hogy legyen ő egy a zsűrik közül. Igent, mondott a felkérésre, és így tették ki két adás után. Pedig mielőtt felkérték, elgondolkodhattak volna azon, hogy akkor most őt meg fogják érteni az emberek vagy sem. Nem hinném, hogy előtte érthetően beszélt, aztán meg nem..
És szerintem ezt nem kellene ahhoz hasonlítani, hogy két nap után elveszted a munkád, mert nem ugyanaz. Ha veled történik meg, akit ez igazán érdekel az te vagy és a családod. Viszont ez egy tv műsor, nem csak téged érint. Mellesleg meg megalázó.
Jaaaj és mi az, hogy Cheryl még ("MÉG") Niall-nak is nemet mondott? Biztosan oka volt rá. Ez nem azt jelenti, hogy Niall nem tehetséges (bár nem tudom, nem hallottam még szólóban, nem is érdekel), lehet, hogy csak nem hozta ki magából a legtöbbet annál az előadásnál. Nem kell emiatt utálni a Cherylt.
És szerintem ezt nem kellene ahhoz hasonlítani, hogy két nap után elveszted a munkád, mert nem ugyanaz. Ha veled történik meg, akit ez igazán érdekel az te vagy és a családod. Viszont ez egy tv műsor, nem csak téged érint. Mellesleg meg megalázó.
Jaaaj és mi az, hogy Cheryl még ("MÉG") Niall-nak is nemet mondott? Biztosan oka volt rá. Ez nem azt jelenti, hogy Niall nem tehetséges (bár nem tudom, nem hallottam még szólóban, nem is érdekel), lehet, hogy csak nem hozta ki magából a legtöbbet annál az előadásnál. Nem kell emiatt utálni a Cherylt.
2013. szeptember 09. 11:58
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát ő tudja mit csinál
2013. szeptember 09. 14:35
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
ezért miért kellett perleni?
2013. szeptember 09. 15:20
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
Te jó ég, ott van az a hat szócska ami tipikusan manipuláció:DDDD attól még hogy megjelent egy ilyen cikk nem is biztos hogy ez a valóság...csak bukHAT....ha mutatnak valami bizonyítékot hogy ez meg is történt csak akkor lesz hihető ez a cikk...nem kell mindent elhinni amit írnak könyörgöm:D
2013. szeptember 09. 15:21
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Idézet
Ha az akcentusa volt itt a nagy probléma, akkor Cherylnek igenis van esélye a per megnyerésére (bár nem 100%). Az egyik, amit SpecialError is kifejtett, a diszkrimináció, illetve FELKÉRTÉK hogy legyen ő egy a zsűrik közül. Igent, mondott a felkérésre, és így tették ki két adás után. Pedig mielőtt felkérték, elgondolkodhattak volna azon, hogy akkor most őt meg fogják érteni az emberek vagy sem. Nem hinném, hogy előtte érthetően beszélt, aztán meg nem..
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/399987-tobb-szaz-milliot-is-bukhat-cheryl-cole/valasz/#ixzz2eOx4T31O
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/399987-tobb-szaz-milliot-is-bukhat-cheryl-cole/valasz/#ixzz2eOx4T31O
Hát kb. én is ezt mondanám.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.