Néhány sztár azonnal ugrana, ha egy cég reklámarca lehetne, hiszen ilyenkor szinte semmit nem kell csinálniuk, mégis növelik népszerűségüket és hatalmas összegeket kapnak, Isabel azonban alaposan átgondolja melyik céget képviselje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Isabel Lucas hű marad elveihez
2013. szeptember 08. 16:09
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
hát... ha nekem ennyien kérnének fel egy cég arcához tuti mindet elvállalnám..semmit nem kell csinálnom és kapom a pénzt?? azta de jó lenne :3
2013. szeptember 08. 16:14
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó kép lett. 

2013. szeptember 08. 18:55
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
igaza van. Főleg ha vega akkor érthető is hogy nem reklámoz bőröket. Igazi állatbőröket én se reklámoznék pedig nem vagyok vega. De jól teszi, azért mert híres nem kell elszállnia magától és megváltoznia
2015. szeptember 20. 10:03
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Akárhányszor meglátom ezt a csajt mindig arra gondolok valaki adjon már neki egy hamburgert. Iszonyatosan vékony, tudom ,hogy vannak akik ilyen alkatuak de amikor már kilátszik az összes bordája ott már baj van.Amúgy gyönyörűű és tehetséges csaj ezért is kéne vigyáznia
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: