Ausztrál modellek smink nélkül a jó ügyért
2013. szeptember 08. 17:38
Sminkben bárki lehet gyönyörű, sztem modellnek olyakat kellene válogatni,akik anélkül is jól néznek ki
2013. szeptember 08. 17:44
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Szerintem simán van rajtuk
2013. szeptember 08. 18:07
Szinte biztos, hogy alapozó vagy púder van rajtuk!
2013. szeptember 08. 18:17
Pl. Magdalena arcát elnézve, ki van zárva, hogy ne lenne rajta valami. 100 méterről látszik hogy mennyire fénylik az arca. Meg egyébként biztos van a másik két nőn is. Nem sok, sőt, abszolút minimális, de szerintem van.
2013. szeptember 08. 18:28
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Már nem azért, de szerintem azoknak könnyű a smink nélküli arcról prédikálni akik tényleg szépek még smink nélkül is...
2013. szeptember 08. 19:01
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
egy modellnek tonna smink nélkül is szépnek kell lennie. Ha csak úgy szépek hogy magukra kennek mindenfélét akkor minek lettek modellek? Egyetértek veled Porcicca
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2013. szeptember 08. 19:59
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
MI a fasz?! már nem azért de tényleg ennyire nehezére esik ezeknek a -megjegyzem szerintem egyáltalán semmi olyan különleges vonást viselő nőknek , hogy igazi szép modellek legyenek-az hogy ne sminkeljék magukat...
Jézusom hova jut ez a világ....?
Jézusom hova jut ez a világ....?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.