Lady Gaga új albuma máris rekordot döntött
2013. szeptember 08. 19:19
Az is hülye aki megveszi ezt az albumot,mert a legújabb dala is annyira pocsék.
2013. szeptember 08. 19:31
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Gratulálok neki!
2013. szeptember 08. 20:09
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
én is lehet hogy majd megveszem. de előrendelni nem fogom akármennyire is szeretem Gagát.
az új számai pedig elképesztők az Aura az valami rohadt jó a MANiCURE is na persze a kicsit hippis beütésű ArtPop dalról se feledkezzünk meg.
amúgy Gaga az iTunes festiválon nem stúdió verziós dalokat énekelt. ezek még csak "demo" fázisban voltak elvileg ... de akkor is rohadt jók. és sok előadóval ellentétben Gaga ÉNEKEL és nem playback-el ...
ArtPop is coming Bitches!
az új számai pedig elképesztők az Aura az valami rohadt jó a MANiCURE is na persze a kicsit hippis beütésű ArtPop dalról se feledkezzünk meg.
amúgy Gaga az iTunes festiválon nem stúdió verziós dalokat énekelt. ezek még csak "demo" fázisban voltak elvileg ... de akkor is rohadt jók. és sok előadóval ellentétben Gaga ÉNEKEL és nem playback-el ...
ArtPop is coming Bitches!
2013. szeptember 08. 21:08
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Gratulálok neki!
2013. szeptember 08. 21:13
Idézet (holembo @ 2013.09.08. 17:43)
Szerintem az nevetséges, hogy folyton leszólód minden szarba belekötsz, én is ezt csinálom, de én nem szoktam meghazudtolni akikről beszélek. Emellett, miért ne lenne benne különlegesség? A legérdekesebb popelőadó manapság, bármelyik kritikus, zenei oldal, vagy aki nem elvakultan látja a dolgokat megmondja, én szeretem Gagát, de ha nem szeretném akkor is azt mondanám, hogy ' na igen, Gaga tényleg tehetséges és érdekes ember', mert valóban az.Nem kell szeretni, de lassan el kell fogadni :3
Izlés ide, izlés oda. Mindenkinek más. Ha neki cseppet sem tetszik Gaga megmozdulásai, munkássága akkor nincs mit ellene tenni. Egy kis bugyutaság is van amit irtál. Tegyük fel!.. Ha nem rajonganál Gagáért hanem épp ellenkezőleg, akkor nem feltétlen gondolnád azt róla, hogy ő milyen 'különleges'. Lehet okádnál már akkor, ha egy képet is meglátnál róla. Elvakult rajongóként ezt igy nehéz elképzelni, hogy "mi lenne ha...". Szóval érted. Norah legalább tud normálisan kritikát irni olyanokról is, akiket nem tart a kedvencei között, de te rólad ez nem mondható el ugyanúgy.. Látod téged is idegesit, ha a kedvenceidről nem éppenséggel pozitiv tényeket irnak.. Szóval ha te se vennéd fel a bunkó énedet és valami épitő jellegű kritikát irnál a "nem éppen a szived csücskeidről", akkor én se válaszolgatnék vissza, mert látnám hogy emberek módjára leirtad a véleményed, és hagynám akkor az egészet, mert elfogadnám. De amiket leművelsz, az mások szemét is ugyanúgy szúrja, mint az enyémet. Gaga tehetséges és tényleg sokoldalú, de kicsit én is érzem ezt a hiányérzetet a munkásságában. Ő többre hivatott mint a BTW. Ha olyan album várható köbö mint a The Fame, akkor a lábai előtt fogok heverni újra.
2013. szeptember 09. 11:57
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hat én gratulálok nekki
2013. szeptember 09. 15:19
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
ahhhhhha. biztos.
2013. szeptember 09. 17:47
|
|
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline
|
Én nem nagyon szeretem Lady Gagát,de az Applause jó!
2013. szeptember 09. 19:40
csak megjegyzem:
az Applause az album egyik leggyengébb dala, direkt ezt adták ki vezető kislemeznek, így megmutathatják, hogy ha ez is sikeres (márpedig az), akkor a többi kislemez még jobb lesz, és mivel ez is jó dal, így az albumot is többen várják, mivel tudják h 'csak' jobbak vannak rajra.
az Applause az album egyik leggyengébb dala, direkt ezt adták ki vezető kislemeznek, így megmutathatják, hogy ha ez is sikeres (márpedig az), akkor a többi kislemez még jobb lesz, és mivel ez is jó dal, így az albumot is többen várják, mivel tudják h 'csak' jobbak vannak rajra.
2013. szeptember 13. 20:54
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
nem igazán jött be az Applause :/
2013. szeptember 13. 22:31
Hallottam még két számot az albumról - hivatalosan még nem jöttek ki, élőben adták elő, YouTube -on fent vannak - egészen pontosan az Artpopot és a Sex Dreamst. Azt kell hogy mondjam, Gaga zenéje meglepő. Furcsa és kissé elvont hangulatú mind a két szám. Az Applause ugyan "rádióbarátabb", de - szerintem - már az is eltér egy kissé a megszokott Gaga-daloktól. Kíváncsian várom a lemezt.
2013. szeptember 14. 18:04
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
már alig várom hogy megjelenjen!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: