Az ex-Disney-csillag utálja a twerkölést és azt kívánja, bárcsak eltűnne egyszer, s mindenkorra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Mi történt az igazi tánccal?”
2013. szeptember 08. 12:04
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Mennyire igaza van.. Egyetértek vele..
2013. szeptember 08. 12:06
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Egyetértek Demivel.
2013. szeptember 08. 12:07
ő se nagyon tud táncolni... a különbség annyi, hogy ő nem twerkel, mert egy kicsit több a méltósága...
2013. szeptember 08. 12:12
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ja, és még a jolot nem is említette - baromság. le vele!
A szveget is el lehetne felejteni - még nagyobb baromság.
De a tvörk viszi a pálmát mind közül - a legnagyobb baromság ami csak a földön létezik.
Ideje volt már ennek a ''lázadásnak''. Valóban a valódi tánc mintha megsemmisült volna.
A szveget is el lehetne felejteni - még nagyobb baromság.
De a tvörk viszi a pálmát mind közül - a legnagyobb baromság ami csak a földön létezik.
Ideje volt már ennek a ''lázadásnak''. Valóban a valódi tánc mintha megsemmisült volna.
2013. szeptember 08. 12:17
Igaza van! Úgy hülyeség ez az egész twerk dolog, ahogy van.
2013. szeptember 08. 12:19
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Kirázz a hideg ezektől a szavaktól. Fleg a swag-től. Nagyon is igaza van Demi-nek!
2013. szeptember 08. 12:19
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
IMÁDOM ^^♥
Teljes mértékben igaza van ^^
Teljes mértékben igaza van ^^
2013. szeptember 08. 12:25
ez egy ilyen twerk korszak
de valószínűleg nemsokára pár hónap v hét múlva vége
2013. szeptember 08. 12:25
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"Lehetne, hogy az egész világ abbahagyja a twerkingről való beszélést?"
Ő is ugyanazt csinálja. Ezzel csak pont reklámot kreált a dolognak, mert a negatív vélemény is felkelti az emberek érdeklődését a dolog iránt. Én például eddig nem is hallottam erről a valamiről (lehet ez az én szégyenem?), most viszont "muszáj" megnéznem, mert érdekel, hogy mitől olyan felkapott ez a tánc.
Ő is ugyanazt csinálja. Ezzel csak pont reklámot kreált a dolognak, mert a negatív vélemény is felkelti az emberek érdeklődését a dolog iránt. Én például eddig nem is hallottam erről a valamiről (lehet ez az én szégyenem?), most viszont "muszáj" megnéznem, mert érdekel, hogy mitől olyan felkapott ez a tánc.
2013. szeptember 08. 12:27
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Mindig van valamilyen divat a sztárok körében, most ez. akinek meg nem tetszik, kinyilvánítja a véleményét, de ez egyre több sztár csinálja, amúgy én sem tudom minek.
2013. szeptember 08. 12:27
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Deminek van igaza ^^ twerk -.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: