Őrizetbe vettek egy kókuszdiót, mert azt hitték, meg van átkozva
2013. szeptember 09. 15:09
|
|
SzasziHoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 199223 offline
|
Na ne ez kész röhej?
Úgye csak vicc!
Letartóztatni egy kokuszdiót?
Úgye csak vicc!
Letartóztatni egy kokuszdiót?
2013. szeptember 09. 15:10
Te jó ég. xD Mondjuk én is babonás vagyok, de egy kókuszt letartóztatni...
2013. szeptember 09. 15:21
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ez jó nagy hülyeség!
2013. szeptember 09. 17:36
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
xd ilyen hülye "embörkék" is vannak
2013. szeptember 10. 14:51
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Ilyen baromságot
Boszorkányok és Mágusok nem is léteznek aki elhiszik ezeket az nem komplettek úgy értem no comment
Ilyen idiótákat ezek az emberekkel kivagyok komolyan!
Hogy lehetnek ennyire
-ok?!
Letartóztatni egy kókuszt? :'DDDDDDDDDD
Uram atyám! még jó hogy nem hiszik el ,hogy a csoki és a cukorka elvan átkozva
Ja bocs az már elátkozott mert nem bírjuk hogy ne együnk belőle
Boszorkányok és Mágusok nem is léteznek aki elhiszik ezeket az nem komplettek úgy értem no comment
Hogy lehetnek ennyire
Letartóztatni egy kókuszt? :'DDDDDDDDDD
Uram atyám! még jó hogy nem hiszik el ,hogy a csoki és a cukorka elvan átkozva
2013. szeptember 10. 20:42
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Én is röhögtem ezen, sőt még a kommentek közben is majdnem a padlón végeztem, de azért idiótának nem kéne őket nevezni. Nekik ilyenek a vallásaik, a nézeteik, emiatt még lehetne ugyanolyan értelmi szinttel bíró emberek, mint bármelyikünk (persze én is babonás vagyok, de nem szoktam feljelenteni a fogkefét, mert felsértette az ínyem.).
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: