A Maldív-szigeteken tartóztatták le a trópusi gyümölcsöt, mert a helyiek szerint fekete mágiával volt megátkozva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őrizetbe vettek egy kókuszdiót, mert azt hitték, meg van átkozva
2013. szeptember 08. 09:55
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Én itt most nem a 'hülye" jelzőt tudnám használni,hiszen feltételezem,hogy ez az egész ennek a népnek a kultúrájához tartozik.Ezt vallják,ezt hiszik,ettől még ők is lehetnek épelméjűek.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. szeptember 08. 10:01
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
most komolyan ez tiszta röhely
2013. szeptember 08. 10:06
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Én már a cikk címénél röhögtem
de hát... ezeknek ilyen a vallásuk. Az biztos, hogy pár évszázaddal le vannak maradva
De akkor is... átok? kókuszdió? neee XD
2013. szeptember 08. 10:08
Az már cikk!
Azonnal letartóztatták!
Amit a rendőrség mondott azon behaltam!
2013. szeptember 08. 10:09
xd hát már semmi se lehetetlen.hogy tartoztaták le,rá dobták a bilincset?
2013. szeptember 08. 10:11
nagyon sajnálom őket amúgy :/ remélem hogy a kókuszdiót életfogytiglanra ítélik és nemlesz vele több probléma :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.