Az alternatív stílusú Panic! At The Disco idestova 10 éve zenél aktívan, és millió rajongóval rendelkezik. Most legsikeresebb videoklipjeiket mutatjuk be!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Panic! At The Disco
2013. szeptember 07. 16:36
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon jó cikk lett,imádom a Fall Out Boy-t.
2013. szeptember 07. 17:45
|
|
Perrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 198889 offline
|
Imádom a Panic! At The Disco-t! A legrégebbi számaikat is ismerem, kiskoromtól kezdve szeretem a zenéjüket, csak akkor még nem igazán tudtam kik ők.
1 felhasználónak tetszik:
coke.
2013. szeptember 07. 19:42
Idézet (Briel @ 2013.09.07. 18:01)
Imádom a P!ATD-t. És tényleg az összeset imádom^^ Jó cikk lett 
Köszönöm!
Egyébként imádom a zenekart, nagyszerű dalokat irnak és élőben - ahogy a felvételeket láttam - is remekül játszanak, valamint énekel Brendon. Őszintén szólva a kedvenc videoklipem a Ready To Go, de az ugye nincs annyira sikeres mint az itt leirtak. Nagyon várom már az új albumot!
1 felhasználónak tetszik:
coke.
2013. szeptember 07. 20:12
|
|
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline
|
Most hallottam először de nagyon tetszik!
2013. szeptember 07. 22:19
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Nekem a kedvenceim tőlük az I Write Sins Not Tragedies, But It's Better if You Do, Lying is the most fun, Ready to Go és a the Ballad of Mona Lisa. <3
2013. szeptember 07. 22:20
|
Kínaikecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 206890 offline
|
A miss jacsont imádom, nem bírom megunni, de a régebbi számaik valahogy nem annyira tetszenek.
2013. szeptember 07. 22:35
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
egyszerűen imádom a stílusukat. amúgy is közel áll hozzám a vintage, és nagyon örültem, hogy találtam egy olyan bandát, akik ezt a barokk vonalat képviselik.
viszonylag rövid ideje hallgatom őket, de eddig kevés együttes tudta ilyen kis idő alatt ennyire megszerettetni magát velem. a számaik egyszerűen megunhatatlanok számomra. A The Ballad of Mona Lisa, a But It's Better If You Do, illetve az I Write Sins Not Tragedies azok a számaik, amik a legközelebb állnak hozzám.
a klipjeikről meg csak annyit, hogy fantasztikusak, a jelmezek, a kis történetek, amikről szólnak. igen, a fantasztikus a legjobb szó rá.
egyébként köszönet a cikkért!♥
viszonylag rövid ideje hallgatom őket, de eddig kevés együttes tudta ilyen kis idő alatt ennyire megszerettetni magát velem. a számaik egyszerűen megunhatatlanok számomra. A The Ballad of Mona Lisa, a But It's Better If You Do, illetve az I Write Sins Not Tragedies azok a számaik, amik a legközelebb állnak hozzám.
a klipjeikről meg csak annyit, hogy fantasztikusak, a jelmezek, a kis történetek, amikről szólnak. igen, a fantasztikus a legjobb szó rá.
egyébként köszönet a cikkért!♥
2013. szeptember 08. 13:04
huhú *-* mindegyiket nagyon szeretem, főleg a Ballad of Mona Lisa-t és a Miss Jacksont :333
2013. szeptember 08. 13:50
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Wow de meglepődtem amikor megláttam, hogy róluk van ilyen cikk
Imádom őket, a P!ATD volt az első banda amit megszerettem, még nagyon régen.
A klipjeiket imádom, főleg ezt a stílust, a ruhákat a díszletet
A klipjeiket imádom, főleg ezt a stílust, a ruhákat a díszletet
2013. szeptember 08. 20:27
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
sight úgy imádom őket.
2013. szeptember 09. 15:14
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Imádom mind az 5 felsorolt számot! ♥
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.