Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 08. 11:41
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
hű az 1D parfümre kiváncsi vagyok!!!
Katynek jó az albumborítója
Katynek jó az albumborítója
2013. szeptember 08. 11:41
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
és Liamnak igaza van Miley viselkedése több a soknál
2013. szeptember 08. 13:04
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
Bella könyvet ir. Peraze, Zandaya írt egyet, és nehogy kedves már ő sikeresebb legyen, neki is kell írni.. de ne értsen félre senki, nincs bajom velük, de azért lrdekes, hogy Zendaya kiadta a könyvét Bella meg azonnal belekezd a sajátjába. Miley meg megérdemelte, kíváncsi vagyok, hogy ilyen viselkedés mellet milyen pasit fog találni magénak, akivel 2-hétnél tovább tartana.
2013. szeptember 08. 13:27
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
szerintem nem igaz,hogy Miley es Liam kulonszobaban alszanak
.. akkor miert tartozkodnanak egy lakasba?! ismet csak pletyka..
.. akkor miert tartozkodnanak egy lakasba?! ismet csak pletyka..
2013. szeptember 08. 18:49
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Erre a filmer kivi leszek
2013. szeptember 08. 19:15
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
1D parfum *__* <3
2013. szeptember 08. 21:17
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Én már nagyon várom Katy albumát! Biztos nagyon jó lesz. A borítón Katy gyönyörű
2013. szeptember 08. 23:05
- Katynek az album boritója meglepett. Egyáltalán nem ilyenre számitottam, inkább valami sötétre, mint ahogy azt egyszer emlitette. Ettől függetlenül aranyos. Lehet amilyen hepinek tűnik a boritó, olyan rejtélyes és sötét dalokat fog tartalmazni. Megtévesztés is lehetséges.
- Az 1D parfüm ultragáz. Ne haragudjatok de ezen jobban átlátni mint az üvegen. 5 bálványozott senkiházi ezzel is babérokat próbál aratni. De nagy ötlet és szenzáció.
Komolyan herótom van ettől az 5 idiótától. Minden sz*ron az ő pofázmányukat kell lesni? Hozzáadják az arcukat a parfümökhöz és dollár milliókkal lesznek gazdagabbak? Utálom amilyen világot ma élünk. Akik semmit se csinálnak, azok kapják a jutalékot, de akik életüket kockáztatva megdolgoznak minden forintért azok élnek szegénységben..
- Az 1D parfüm ultragáz. Ne haragudjatok de ezen jobban átlátni mint az üvegen. 5 bálványozott senkiházi ezzel is babérokat próbál aratni. De nagy ötlet és szenzáció.
2013. szeptember 08. 23:22
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Minden elfogultság nélkül mondom h nekem egy kicsit se jön be az 1D parfüm. Nem is értem miért rózsaszín, még egy ok az utálóknak h b*zizzák őket, bocs de ezt tényleg nem kellett vna. Tom h nem ők találták ki, de akkor is
2013. szeptember 09. 06:53
1D parfüm? Sírva röhögtem, te jó ég XDD Már így is tudom, hogy b*zik már mindnkitől bocsánatot kérek, de most komolya.....rózsaszín?? XD
2013. szeptember 09. 07:03
És amúgy levin, igazad van! 5 SENKIHÁZI akarja learatni a babérokat, mikor mások az életüket veszélyeztetik, és még ők szegények! Csak mert egy "kicsit" helyesek, akkor máris kapnak egy csomó pénzt? Undorító! Komolyan, hogy bírjátok ezt a f*st? Még a hangjuk sem igazi, én megmondom! Láttátok, mennyi cuccokat visznek fellépéskre, és saját mikrofonakat? Na elmondom mi az! Audió cuccok! Azzal javítják fel a hangukat! Olyan hülyék lennének az emberek, hogy nem látnak át ezeken a majmokon?! Komolyan! Én azonnal átláttam rajtuk mikor a barátnőim: Óhhh Zain Malik lesza férjem! ( Szerintem inkább Zén málik a falról XDD) Jézusom és mikor megmutatták a képeket, azthittem beszarok XDD Ott helyben röhögőgörcsöt kaptam! Na mindegy vissza a témához annyi, HOGY LÁSSATOK VÉGRE ÁT RAJTUK!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: