A lemez, amin a brit zenekar már két éve dolgozik, szeptember 16-án jelent volna meg, azonban az előző este folyamán került fel a világhálóra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiszivárgott a Placebo legújabb lemeze
2013. szeptember 07. 17:25
Ha hivatalosan megerősítik hogy ők jelentették meg, akkor meghallgatom, de addig kivárom a hivatalos megjelenést. Tartom magam ehhez
2013. szeptember 08. 19:14
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
talán meghallgatom
2013. szeptember 10. 01:28
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Én voltam olyan gonosz,hogy letöltöttem és meghallgattam.Meg kell valljam nem okoztak cslódást.Főleg a Bosco és a Love Like loud c. számok tetszenek a legjobban.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. szeptember 10. 07:18
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (N.k @ 2013.09.10. 01:28)
Én voltam olyan gonosz,hogy letöltöttem és meghallgattam.Meg kell valljam nem okoztak cslódást.Főleg a Bosco és a Love Like loud c. számok tetszenek a legjobban.
igen, a Bosco Brian ígéretéhez hűen egy nagyon személyes, és nagyon szívfájdító, de gyönyörű dal lett. bár ijesztő belegondolni, mi történhetett vele, mert pár napja nyilatkozta, hogy már attól is könny szökik a szemébe, ha meghallja a címét, meg hogy ez egyfajta bocsánatkérés valakinek, akiről nem akar beszélni...
nekem egyébként még az A Million Little Pieces, a Begin The End és az Exit Wounds tetszik nagyon, még mindig a melankolikusabb dalok állnak nekik a legjobban.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.