Piper kezét a rendezőként és producerként is tevékenykedő udvarlója, Stephen Kay kérte meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megkérték Piper Perabo kezét
2013. szeptember 07. 10:39
Én is első komizó akartam lenni de te megakadályoztad AnnaHuong
2013. szeptember 07. 10:44
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
gratulálok nekik
2013. szeptember 07. 10:47
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
gratula nekik!
2013. szeptember 07. 11:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Gratulálok Pipernek - igaz, ezen a képen soha az életben nem ismertem volna fel.
A két első kommentelőhöz szólva: tudtam, hogy sok fórumozó értelmi szintje kegyetlenül alacsony, de nem hittem volna, hogy ennyire.
A két első kommentelőhöz szólva: tudtam, hogy sok fórumozó értelmi szintje kegyetlenül alacsony, de nem hittem volna, hogy ennyire.
2013. szeptember 07. 12:51
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok neki! 

2013. szeptember 07. 13:49
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (AnnaHuong @ 2013.09.07. 10:38)
Nem tudom ki ez e nem is olvastam el csak elso komizo akarom lenni vegre valahara. Juhee
Idézet (its.only.Smile @ 2013.09.07. 10:39)
Én is első komizó akartam lenni de te megakadályoztad AnnaHuong 
Ez most komoly.?
Cikkhez hozzászólva: Piper kicsit fura ezzel a hajjal...de nem az, hogy rosszul áll neki, csak kicsit szokatlan. Egyébként gratulálok, és sok boldogságot.
2013. szeptember 07. 13:57
Elolvastam az első két kommentet, és akaratlanul elröhögtem magam. Komolyan mondom, azért írni egy hozzászólást, hogy te legyél az első.
Egyre szaporodnak az IQ fighter-ök.
A cikkhez kapcsolódóan csak annyit, hogy sok boldogságot nekik, nagyon remélem, hogy hamarosan már arról olvashatok, hogy babát akarnak. Tudom, ne rohanjunk ennyire előre, de biztos remek anya lenne Piper, arról nem is beszélve, hogy színésznőként és hétköznapi emberként mennyire szeretem. #Can'tFightTheMoonlight
A cikkhez kapcsolódóan csak annyit, hogy sok boldogságot nekik, nagyon remélem, hogy hamarosan már arról olvashatok, hogy babát akarnak. Tudom, ne rohanjunk ennyire előre, de biztos remek anya lenne Piper, arról nem is beszélve, hogy színésznőként és hétköznapi emberként mennyire szeretem. #Can'tFightTheMoonlight
2013. szeptember 07. 14:57
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
AnnaHuong és its.only.Smile .ezt nem mondjátok komolyan? ezzel a két komival, most csak saját magatokat röhögtetitek ki..
Grat Pipernek és Stephennek.
AnnaHuong-gal ellentétben én tudom ki ő és nagyon jó színésnő, és nagyon szeretem
Grat Pipernek és Stephennek.
2013. szeptember 07. 15:23
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Bevallom, nagyon örülök neki, hogy végre ő is révbe ért! Amúgy egy kis korrektálás nem ártana, hogy a Covert Affairs - Kettős ügynök című sorozatból már 7 rész lefutott, és nem októberben fog indulni, szóval azt meg javítani kellene
Amúgy hihetetlenül megtetszett nekem barna hajjal, a szőkével már picit untam, csak nem tudom, hogy a Hollywood Foreign Press Association's 2013 nevű rendezvény kedvéért festette be a haját, vagy most tényleg barna hajjal hódítja meg kémként a világot a Covert affairs negyedik évad végén, vagy az ötödik évad elején, amit mostanság forgatnak.
Amúgy, ha nem ismeritek, nem tudom miért kell kommentálni. Ez nektek nem megalázó??
Amúgy hihetetlenül megtetszett nekem barna hajjal, a szőkével már picit untam, csak nem tudom, hogy a Hollywood Foreign Press Association's 2013 nevű rendezvény kedvéért festette be a haját, vagy most tényleg barna hajjal hódítja meg kémként a világot a Covert affairs negyedik évad végén, vagy az ötödik évad elején, amit mostanság forgatnak.
Amúgy, ha nem ismeritek, nem tudom miért kell kommentálni. Ez nektek nem megalázó??
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

1 felhasználónak tetszik: