Az amerikai Cosmopolitan legújabb számában még közelebbről ismerhetjük meg a világhírű színésznő-énekesnő életét, beleértve aggályait és félelmeit is. A magazinnak adott interjújában például azt is elmesélte ,hogy sokáig nem volt megelégedve a saját énekhangjával.
A teljes cikkhez kattints ide!
J.Lo nem elégedett a saját énekhangjával
2013. szeptember 07. 10:34
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A 70 millió eladott album azért köszönhető a nagy hype-nak, a maganéleti cécóinak is..anno P.Diddy tette fel igazán a térképre. Addig csak próbálkozott táncosként, néhány filmszereppel mégse került az figyelem központjába. Aztán jött Puffy és a lövöldözős botrány és onnantól már csak meg kellett lovagolni a hírnevet.
Jennike, ne magyarázkodj, volt az a pénz, hogy elutazz bárhova és énekelj bárkinek. Azt a lóvét szépen megartotta volna, ha nem lesz ekkora cirkusz körülötte.
Mielőtt valaki megvádol, hogy nem szeretem Jennifert, téved. Szeretem, de attól még látom a hibáit. Nagyon akar, ezért van ott, ahol. Nagyon szép az arca, de leginkább jól sminkelhető. Azonban azt a Jenny-t, aki bronxban nőtt fel, már rég elvesztette.
Az új számai pedig nagyon nem gyere be, a régieket pl: Let's get load viszont imádom.
Jennike, ne magyarázkodj, volt az a pénz, hogy elutazz bárhova és énekelj bárkinek. Azt a lóvét szépen megartotta volna, ha nem lesz ekkora cirkusz körülötte.
Mielőtt valaki megvádol, hogy nem szeretem Jennifert, téved. Szeretem, de attól még látom a hibáit. Nagyon akar, ezért van ott, ahol. Nagyon szép az arca, de leginkább jól sminkelhető. Azonban azt a Jenny-t, aki bronxban nőtt fel, már rég elvesztette.
Az új számai pedig nagyon nem gyere be, a régieket pl: Let's get load viszont imádom.
1 felhasználónak tetszik:
nagyalbi
2013. szeptember 07. 10:44
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát ezek nagyon jó képek lettek
2013. szeptember 07. 10:44
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
de tényleg jó hangja van
2013. szeptember 07. 10:48
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
az utolsó képen olyan mintha el lenne csúsztatva a lába, látszik a photoshop és nekem nem tetszik annyira jlo hangja nem olyan különleges.
2013. szeptember 07. 10:49
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
örülnék neki ha ilyen hangom lenne:)
2013. szeptember 07. 10:51
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
azt elhiszem. nincs valami jó hangja.
2013. szeptember 07. 10:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az utóbbi pár évben úgy éreztem, hogy JLO-val elszaladt a ló. Olyan szinten elkezdett díváskodni, hogy az emberből a hányingert váltotta ki, ám ezt az interjút elolvasva meglehetősen elkezdtem vele szimpatizálni újra. Kellemes volt olvasni tőle a sorokat. Azt, hogy tisztában van azzal, hogy nem tökéletes és bizony, minden probléma megoldható csak idő és türelem kell hozzá. Mondjuk nehezen tudom még a mai napig is elhinni, hogy kora létére megtalálta egy fiatal csávóban mindazt, ami a vele egykorú pasikban nincs meg, de hát ki tudja. Belőlem rokonszenvet váltott ki, és egyáltalán nem érezni - kivételesen - a stílusán, hogy pökhendi, díváskodó és arrogáns. Kellemesen csalódtam benne. A képek... hát sok a fotóbolt. Látszik.
2013. szeptember 07. 10:59
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Tényleg nincs valami nagy hangja. Színésznőként jobban szeretem.
2013. szeptember 07. 11:17
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
atlagos hangja van,nem olyan kulonleges,de nem olyan rossz!:)szinesznokent viszont szivesebben latom!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.