Férjhez ment Baby Gabi
2013. szeptember 07. 13:45
Örülök, hogy ennyi év után végre róla is lehet hallani, és nem botrányos viselkedésével vívta ki a figyelmet. Gyermekkorom egyik legnagyobb kedvence, több ezerszer hallgattam végig anyával a dalait, és azt hiszem a dalszövegeit előbb tudtam, mint a saját nevemet. Örülök, hogy megtalálta a boldogságot, remélem ez után is így lesz. Bár a ruha és a frizura nekem nem tetszik, az ő esküvője, és a lényeg, hogy ő hogy szeretett volna kinézni. Ha neki ez tetszik, semmi bajom vele, elvégre nem vagyunk egyformák.
2013. szeptember 07. 21:14
|
|
Ági504smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 211397 offline
|
Fuuuuuuuuj,de ronda.már nem azért de az ilyen cikkek kiket érdekelnek?
2013. szeptember 08. 20:15
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Az a haj!!!......
2021. december 19. 20:24
|
Carina_40új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.12.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 308667 offline
|
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.09.06. 19:35)
Eléggé fura a frufruja,meg a ruhája is.
Melyik képén látható frufrujára gondoltál?
Arra amelyik itt a starity-n szerepel <--(https://starity.hu/sztarok/szklenar-gabriella/) és barna színű rajta a haja, és amelyik képén a frufruja a szemöldöke alá, egy kissé, egy fél centi híján már majdnem a szemébe hullik?;
Vagy pedig erre a jól felnyírt frufrura, ami az esküvői képén látható itt a velvet-en, ahol a frufruja a szemöldöke felett két-három centivel is feljebb van nyírva??? <--(https://galeria.velvet.hu/blogok/2013/09/04/baby_gabi_eskuvoje/2)
Nekem például a velvet-es képen látható, kissé merészebben felnyírt frufruja jobban tetszik! Valahogy ez az erősebben felnyírt frufru nekem vagányabbnak és merészebbnek hat, és ezt valahogy csinosabbnak és hozzá illőbbnek találom!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: