A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Hugh Jackman
2013. szeptember 06. 20:59
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
A Vanity Fair címlapja nem is olyan rossz.. Az utolsót meg szerintem nem kéne ide sorolni, azért mert nem előnyös a haja. Azt nem az újság szerkesztői cseszték el... Az Entertainment Weekly meg annyit "hibázott" hogy régi képet választott?! Oké.. kicsit tényleg májbeteget csináltak Hughból..
2013. szeptember 06. 21:09
Öhm egészen véletlenül, a The Advocate magazin betűtípusa nem inkább ronda zöld mint sötét narancssárga??? Amúgy imádom ezt az Istent komolyan. Nekem a Vogue magazin címlapján tetszik a legjobban!!!
2013. szeptember 07. 09:48
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Elég érdekes hogy a X-men-es képek a szarok (kivéve az utlsót)
2013. szeptember 07. 10:01
|
|
Shedowsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 206459 offline
|
Végre egy hímnemű lényről is van egy ilyen cikk..
(Lehet hogy volt már, de én még nem láttam, ezesetben bocsánat!
)
Egyébként az utolsó előtti a legdurvább, a többi annyira nem vészes..
Egyébként az utolsó előtti a legdurvább, a többi annyira nem vészes..
2013. szeptember 07. 14:39
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ó imádom ezt a pasit! Viszont Entertainment Weekl áprilisi száma nem igazán tetszik. Túlzásba vitték a narancssárgát. Ha lehet ezt így mondani.
2013. szeptember 09. 09:41
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Hugh Jackman-ről baromi nehéz lehet rossz képet csinálni, de látom, azért van akinek sikerült. :-D A Climax magazinos üt.
2013. szeptember 09. 18:29
Én amondó vagyok, hogy az Advocate címlapja egész jó, nekem tetszett "hosszú" hajjal is
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: