Mint ismeretes, Agatha Christie könyveiből számos filmadaptáció készült, ráadásul a 13. évad is debütált már. Azonban nemsokára egy vadonatúj regényben is feltűnik a detektív. De mindez hogy lehetséges?
A teljes cikkhez kattints ide!
Poirot 37 év után visszatér az olvasókhoz
2013. szeptember 06. 18:19
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2013. szeptember 06. 18:27
Én nagy Agatha Christie fan vagyok, és a Poirot filmeket is nagyon szeretem, úgyhogy örülök neki
2013. szeptember 06. 18:33
Így elsőre elég furcsának tűnik ez az ötlet, ez a kezdeményezés, de ettől függetlenül mégis kíváncsi vagyok rá, noha azt azért kétlem, hogy Sophie képes lenne jobb könyvet írni, mint Agatha tette. De ettől függetlenül sok sikert neki ebben és mint mondtam kíváncsian várom.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. szeptember 06. 19:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Imádom a Poirotot,már várom!
2013. szeptember 06. 19:05
Kíváncsi vagyok, bár ugyanazt a Poirot már nem fogja visszahozni.
2013. szeptember 06. 19:27
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Sok sikert!
Érdekesnek hangzik...
Érdekesnek hangzik...
2013. szeptember 06. 19:34
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ohh:D remélem jól sikerül majd.
várom !! biztos nem lesz ugyanolyan jó..,de azért kíváncsi vagyok. mondjuk én először a filmeket láttam, csak utána kezdtem el olvasni, de tetszett.
2013. szeptember 06. 19:57
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Sok sikert!!.
2013. szeptember 06. 20:13
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Jaaaj, de jó, neki tényleg valóra vált az álma!!
Sok sikert, remélem lesz olyan jó, mint a krimikirálynő
2013. szeptember 06. 20:31
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Én ezzel nagyon nem értek egyet... AZ hogy egy másik író folytassa... Agatha Christie könyveit olvasom, bár még Poirotnál nem járok, de nem értek ezzel egyet... Agatha már évek óta halott, és szerintem ez megszentségteleníti a munkásságát... És nem érdekel hogy mennyire zseniális a szerző és mennyire kapta meg a jogokat... ez becsületbeli dolog... Szerintem tiszteletben kéne tartani ezt... Agatha Christie többé nem alkot, kész. vége.
2013. szeptember 06. 20:42
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Természetesen nem tudja felülmúlni Agatha regényeit, de azért kíváncsi vagyok, mire képes!
2013. szeptember 06. 23:01
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
Kiváncsi vagyok ,h milyen lesz
A Poirot-ot is és a Miss Marple-t is szerettem
2013. szeptember 07. 09:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én is eléggé meglepődtem, mikor először találkoztam a hírrel. Az első reakcióm nekem is az volt, hogy mit képzel ez a nő és egyáltalán. De aztán ahogy tovább olvastam és mesélt az életéről, illetve Matthew Prichard is pozitívan nyilatkozott róla, hát megmondom őszintén, engem is kíváncsivá tett. Az külön pozitívum, hogy nem akarja szó szerint feltámasztani, hanem visszamegyünk az időben és úgymond kimaradt kalandokat mesél el. Ez akár még jó is lehet, persze még így is kritikusan állok hozzá. Szerintem sokan vagyunk így.
Nem tartom kizártnak, hogy az írónő előveszi Poirot szerelmi életét is. Ugyan Agatha utalgatott már erre, de nem igazán fejtette ki, hogy a kis belga miért kárhozott örök magányra. Lehet, hogy ez lesz az az új rész, amit sejtelmesen ígért, ki tudja.
Mindenesetre egy könyvet megér a dolog, majd kiderül, jó lett-e. Ha nem, akkor úgyis hamar el fogják felejteni, ha viszont működik, akkor örülni fogok neki.
Nem tartom kizártnak, hogy az írónő előveszi Poirot szerelmi életét is. Ugyan Agatha utalgatott már erre, de nem igazán fejtette ki, hogy a kis belga miért kárhozott örök magányra. Lehet, hogy ez lesz az az új rész, amit sejtelmesen ígért, ki tudja.
Mindenesetre egy könyvet megér a dolog, majd kiderül, jó lett-e. Ha nem, akkor úgyis hamar el fogják felejteni, ha viszont működik, akkor örülni fogok neki.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.